Αιγάλεω-Παναθηναϊκός Β 2-1: Νίκη με ανατροπή για τους «κυανόλευκους» (vids)

Newsroom
Αιγάλεω-Παναθηναϊκός Β 2-1: Νίκη με ανατροπή για τους «κυανόλευκους» (vids)

bet365

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, το Αιγάλεω ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε του Παναθηναϊκού Β' με 2-1.

Το Αιγάλεω ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Β'. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» αντέδρασαν, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος και πέτυχαν δύο γκολ παίρνοντας το τρίποντο. Ένα τρίποντο που τους έφερε στην 6η θέση και τους 43 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 31 και την 11η.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ηλιάδη στο 30' που ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο β' μέρος το Αιγάλεω βελτιώθηκε και στο 53' βρέθηκε μια ανάσα από το 1-1, με τον Τριμμάτη να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι του Ξενόπουλου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και η πίεση απέφερε καρπούς στο 75', με τον Παπανικόλα να νικάει με κεφαλιά τον Ξενόπουλο κάνοντας το 1-1. Οι «κυανόλευκοι» δεν έμειναν όμως εκεί και στο 82' κέρδισαν πέναλτι, το εκτέλεσε ο Δημητριάδης και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Σκόρερ: 75′ Παπανικόλας, 82′ (πεν.) Δημητριάδης – 30′ (πεν.) Ηλιάδης

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Φυλακτός, Παπανικόλας, Παναγιώτου, Βλάχος, Αναστασίου, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Τσιλιγκίρης (46′ Τριμμάτης (90+4′ λ.τ Μπρέμπος), Σταματάκης (46′ Δημητριάδης), Αρναρέλλης (46′ Χοτζάλλι), Μπαρμπαρούσης (87′ Καλύβας).

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Θεοχάρης (87′ Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης (87′ Καρβούνης), Μαρτίνης, Αλμπάνης, Τσιριγώτης (73′ Μαραθωνίτης), Ηλιάδης.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα