Ρόδος: Θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα χωρίς κανονικό τερματοφύλακα

Newsroom
Ρόδος: Θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα χωρίς κανονικό τερματοφύλακα

bet365

Χωρίς κανονικό τερματοφύλακα θα συνεχίσει η Ρόδος για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Αποχώρησε και ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου.

Τραγική είναι η κατάσταση στην ομάδα της Ρόδου, η οποία παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης στο νότο στη Super League 2 κι αποτελεί φαβορί για να αποχαιρετήσει κατηγορία.

Επειτα από πέντε παιχνίδι στον πάγκο της Ρόδου, ο Γιάννης Χατζηνικολάου υπέβαλλε την παραίτησή του και πλέον όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Κουρμπανάς, θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία.

Το τραγικό όμως της ιστορίας είναι ότι η Ρόδος θα χρειαστεί να συνεχίσει στο πρωτάθλημα, χωρίς κανονικό τερματοφύλακα. Κι αυτό διότι αποχώρησε και ο τελευταίος κίπερ που είχε μείνει στον σύλλογο! Συγκεκριμένα, παρελθόν από τα «Ελάφια» αποτελεί και ο Χρήστος Θεοδωράκης, ο τελευταίος της τριάδας των τερματοφυλάκων!

Σουλάι, ο στόπερ που αγωνίζεται τερματοφύλακας, στο Gazzetta: «Πώς μπορούν και παίζουν γκολκίπερ; Είναι πολύ δύσκολη θέση»

Βέβαια, στο ρόστερ υπάρχει ο Μιχάλης Ηλιάδης, αλλά λόγω τραυματισμού στον ώμο δεν μπορεί να αγωνιστεί, ενώ βρίσκεται τους τελευταίους μήνες και εκτός νησιού!

Ετσι στα έξι παιχνίδια που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, την εστία της Ρόδου θα υπερασπιστούν δύο αμυντικοί, οι Καραγεώργης και Σουλάι. Ωστόσο, δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Ρόδος δεν θα έχει κανονικό τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Καραγεώργης ανέλαβε χρέη πορτιέρε στο ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ ο Σουλάι έχει κάνει τον… τερματοφύλακα ήδη σε τρία παιχνίδια που ο Θεοδωράκης ήταν τραυματίας!

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα