ΠΑΟΚ B' – Αλμωπός 0-1: Πήρε τη νίκη και εξασφάλισε την παραμονή

Newsroom
ΠΑΟΚ B' – Αλμωπός 0-1: Πήρε τη νίκη και εξασφάλισε την παραμονή

bet365

Τέλος στην όποια αγωνία σχετικά με την παραμονή του έβαλε ο Αλμωπός, με την ομάδα της Αριδαίας να επικρατεί στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ Β' με 1-0 και να φτάνει τους 35 βαθμούς.

Άλμα παραμονής για τον Αλμωπό. Η ομάδα της Αριδαίας που έτσι και αλλιώς δύσκολα θα κινδύνευε, έκανε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα γι' αυτήν επικρατώντας στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ Β' με 1-0. Με αυτό το τρίποντο έφτασε στην 6η θέση και τους 35 βαθμούς και πλέον κρατάει την τύχη της ακόμα περισσότερο στα χέρια της.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Ρόβας στο 8' με σουτ, ένα σκορ που οι φιλοξενούμενοι κράτησαν ως το τέλος, φτάνοντας έτσι και τους «ασπρόμαυρους» που επίσης έχουν 35.

Σκόρερ: 8′ Ρόβας

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Γροσδής, Σαλαμαμούρας (78′ Μελετίδης), Τσοπούρογλου (46′ Κουλούρης), Κούτσιας (78′ Τζίμας), Χατζηστραβός (51′ λ.τ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (63′ Γαϊτανίδης).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Πρίκας, Παρασκευάς, Ρουσσάκης, Κολλαράς, Σέχου, Ασλαμπάλογλου, Πέττας (78′ Ζαχαρός), Κέρθι (90′ Ρίβας), Ρόβας (90′ Μπακούτσης), Τριανταφυλλάκης (61′ Γιουκούδης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα