Φορτούνης: Θα παίξει πρώτα με τον Ολυμπιακό Β', πιθανό να πάρει χρόνο με Τρίκαλα 

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης: Θα παίξει πρώτα με τον Ολυμπιακό Β', πιθανό να πάρει χρόνο με Τρίκαλα 

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης ετοιμάζεται για την πρώτη του παρουσία με τα Ερυθρόλευκα φέτος και αυτό θα γίνει με τη Β' ομάδα.

Εδώ και καιρό υπάρχει μία συζήτηση για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Φορτούνης με τον Ολυμπιακό Β'. Αυτό εξακολουθεί να είναι το πλάνο.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πρώτα λοιπόν θα αγωνιστεί με τη β' ομάδα και μετά με την πρώτη. Το τελευταίο του (χρονικά) επίσημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν στις 22 Μαϊου του 2021 στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Άρα θα παίξει σε επίσημο αγώνα μετά από ένα διάστημα οκτώ μηνών και ενώ είχε τραυματιστεί σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι δε πιθανό αυτό το ματς που θα παίξει πρώτη φορά να είναι το Ολυμπιακός Β' - Τρίκαλα στις 16 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00.

Ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό έχει στο σύνολο 263 αγώνες με 79 γκολ και 77 ασίστ. Να θυμίσουμε πως ήταν ο μήνας Ιούνιος όταν Κώστας Φορτούνης έγινε - ξανά - ο πλέον άτυχος παίκτης του Ολυμπιακού. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του τραυματίστηκε σοβαρά και αυτό έγινε στις 27 Ιουνίου του 2021. Έχουμε να κάνουμε με δύο χιαστούς από το 2019 έως το 2021 και ας ήταν σε διαφορετικά πόδια.

Βαρύ πλήγμα για έναν παίκτη και ήταν μάλιστα δύο χιαστοί σε δύο διαφορετικά πόδια. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο τα νέα είναι πολύ καλά για τον διεθνή μεσοεπιθετικό και έχει δρομολογηθεί η πρώτη του εμφάνιση για φέτος.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα