Ρόδος-Παναθηναϊκός Β': 0-0

Ρόδος-Παναθηναϊκός Β': 0-0

Νίκος Αθανασίου
Ρόδος-Παναθηναϊκός Β': 0-0

bet365

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, Ρόδος και Παναθηναϊκός Β' αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Δοκάρι οι φιλοξενούμενοι με τον Σιδερά και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Στο μηδέν κόλλησαν Ρόδος και Παναθηναϊκός Β', σε μία αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Το Τριφύλλι ήταν ανώτερο στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με Μαραθωνίτη(4') και Ηλιάδη(34', 40´)

Στο δεύτερο ημίχρονο η έντονη βροχόπτωση έκανε το γήπεδο ακόμα πιο βαρύ και στο 51' ο πορτιέρε της Ρόδου, Θεοδωράκης, βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Μαραθωνίτη. Ένα λεπτό αργότερα ο Σιδεράς σημάδεψε το δοκάρι και οι πράσινοι θα μπορούσαν να σκοράρουν με τον Κρυπαράκο στο 80' και το 83;

Από την εκτέλεση του Αθανασακόπουλου από δεξιά, ο Σιδεράς πήρε την κεφαλιά ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Θεοδωράκη, στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Η Ρόδος έμεινε με δέκα παίκτες στο 90’, με τον Σουλάι να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Τσιριγώτη, στο όριο της περιοχής. Ο Αθανασακόπουλος το εκτέλεσε απευθείας, δύο λεπτά μετά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ρόδος: Θεοδωράκης, Μαρτσάκης, Σάντο, Καψάλης, Μαρκόφσκι (26’ Καραγεώργης), Μάρκοβιτς (58’ Σουλάι), Μίγγος (58’ Χύσι), Σταματελόπουλος, Τσάβεζ, Αδαμάκης (71’ Βουργουτζής), Παπάζογλου.

Παναθηναϊκός Β᾽: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Σιδεράς, Αντωνίου, Κούτσιας, Θεοχάρης, Ηλιάδης (76’ Καρβούνης), Μαραθωνίτης (76’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Τσιριγώτης.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα