Super League 2: Δεν ταξίδεψε η Ζάκυνθος, αναβολή και για το Ξάνθη-Πανσερραϊκός

Newsroom
Super League 2: Δεν ταξίδεψε η Ζάκυνθος, αναβολή και για το Ξάνθη-Πανσερραϊκός

bet365

Η αποστολή της Ζακύνθου δεν κατάφερε λόγω κακοκαιρίας να μεταβεί στη Σπάρτη και πλέον έφτασαν τα 8 τα παιχνίδια που δεν θα διεξαχθούν σήμερα.

Ακόμη περισσότερο «λειψή» θα είναι η σημερινή (12/1) αγωνιστική της SL2. Ο λόγος είναι πως λόγω κρουσμάτων Covid-19 δεν θα διεξαχθεί ούτε το Ξάνθη-Πανσερραϊκός και αυτόματα φτάσαμε τις 7 αναβολές εξαιτίας του κορονοϊού (είχαν προηγηθεί εκείνες στις αναμετρήσεις Πιερικός -Ηρακλής, Αναγέννηση Καρδίτσας-Βέροια, Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ Β’, Κηφισιά-Ρόδος, ΑΕ Καραϊσκάκης – Καλλιθέα και Παναθηναϊκός Β -Αιγάλεω).


Την ίδια στιγμή η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα δεν επέτρεψε στην αποστολή της Ζακύνθου να ταξιδέψει στη Σπάρτη για τον αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Η ομάδα έχει ενημερώσει τη διοργανώτρια αρχή, το φύλλο αγώνος θα κλείσει με την παρουσία μόνο γηπεδούχων και για την τύχη της αναμέτρησης θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα