Βέροια - Πανσερραϊκός 3-0: Προσπέρασε στην κορυφή και περιμένει (vids)

Newsroom
Βέροια - Πανσερραϊκός 3-0: Προσπέρασε στην κορυφή και περιμένει (vids)

bet365

Η Βέροια επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού και πέρασε στην κορυφή του Βορείου ομίλου της Super League 2, περιμένοντας και το αποτέλεσμα της Ξάνθης, η οποία την Κυριακή υποδέχεται τα Τρίκαλα.

Στην κορυφή του Βορείου ομίλου της Super League 2 πέρασε -έστω και προσωρινά- η Βέροια, η οποία επικράτησε με 3-0 εντός έδρας του Πανσερραϊκού, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα και κάνοντας το 5/5 στο σπίτι της. Η Βέροια έπιασε τους 21 βαθμούς και έχει δύο περισσότερους από την Ξάνθη, η οποία βέβαια αγωνίζεται την Κυριακή στην έδρα της απέναντι στα Τρίκαλα και έχει τη δυνατότητα με νέο τρίποντο να διατηρηθεί στην πρώτη θέση.

Ο Πανσερραϊκός ήταν η ομάδα που πλησίασε πρώτη το γκολ με τον Παπαβασιλείου να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα στο 12' απέναντι από τον Βελλίδη. Η ομάδα των Σερρών σπατάλησε μια χρυσή ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα και πέντε λεπτά αργότερα βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν ο Πασάς βρήκε δίχτυα από πλάγια θέση, εκμεταλλευόμενος και την αλλαγή πορείας της μπάλας σε πόδι αμυντικού των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 1-0. Η εξέλιξη αυτή έδωσε το πάνω χέρι στη Βέροια, η οποία είχε τις καλύτερες στιγμές για να φτάσει και σε ένα δεύτερο τέρμα πριν βγει το ημίχρονο.

Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και μέχρι τη συμπλήρωσης μιας ώρας αγώνα απείλησε με τους Γιανναράκη και Ζέρη, αλλά δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια η Βέροια απλοποίησε τη νίκη της. Αρχικά το σουτ του Πασά στο 65' τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Γαβριηλίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από μπαλιά του Μπουκουβάλα έγραψε το 2-0. Στο 84' ο Σκόνδρας, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπουκουβάλα, με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (87′ Δημόπουλος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (87′ Ορφανίδης), Μούργος (81′ Ράμος), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (81′ Φοφανά), Πόζογλου (63’ Παπαχρήστος), Πασάς

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Κατσίκας, Γιανναράκης, Κουκόλης, Φουάσης, Ζέρης, Μαρκιόνι, Κρητικός (75′ Μέσσι), Έππας, Ανάκογλου (75′ Τσιμίκας), Κανίς, Παπαβασιλείου (60’ Κόντσι)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

Σάββατο 18/12

Βέροια - Πανσερραϊκός 3-0
Απόλλων Πόντου - Ολυμπιακός Β' 0-0

Κυριακή 19/12 (14:45)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Λάρισας
Πιερικός - ΑΕΛ
Θεσπρωτός - ΠΑΟΚ Β'
Καβάλα - Ολυμπιακός Βόλου
Ξάνθη - Τρίκαλα (17:00)
Αλμωπός Αριδαίας - Νίκη Βόλου (αναβλήθηκε)

Ρεπό: Ηρακλής

Επόμενη αγωνιστική (10η)

Τετάρτη 29/12 (14:45)

Ολυμπιακός Βόλου - Αλμωπός - Αριδαίας
ΠΑΟΚ Β' - Καβάλα
Τρίκαλα - Θεσπρωτός
ΑΕΛ - Ξάνθη
Απόλλων Λάρισας - Πιερικός
Ολυμπιακός Β' - Αναγέννηση Καρδίτσας
Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου
Ηρακλής - Βέροια

Ρεπό: Νίκη Βόλου

Η βαθμολογία

1. Βέροια 21
2. Ξάνθη 19
3. Ολυμπιακός Β' 14
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 13
5. Θεσπρωτός 12
6. Αλμωπός Αριδαίας 12
7. ΑΕΛ 12
8. Νίκη Βόλου 12
9. Τρίκαλα 10
10. Πανσερραϊκός 9
11. ΠΑΟΚ Β' 9
12. Ηρακλής 9
13. Πιερικός 8
14. Απόλλων Πόντου 8
15. Ολυμπιακός Βόλου 5
16. Απόλλων Λάρισας 2
17. Καβάλα 0

*Εννιά παιχνίδια έχει η Βέροια, οκτώ οι Ολυμπιακός Β', Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β', Ηρακλής, Πιερικός και Ολυμπιακός Βόλου. Από επτά ματς έχουν δώσει όλες οι υπόλοιπες ομάδες εκτός της Καβάλας που έχει αγωνιστεί σε έξι ματς.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα