Καβάλα: «Βρισκόμαστε σε επαφή με μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου για το πόστο του τεχνικού διευθυντή»

Newsroom
Καβάλα: «Βρισκόμαστε σε επαφή με μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου για το πόστο του τεχνικού διευθυντή»

bet365

Η Καβάλα, που παρατάχθηκε με kick boxer και μπασκετμπολίστες στην πρεμιέρα της στη Super League 2, πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που τη συνδέουν με τον Γρηγόρη Μάκο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και επεσήμανε ότι βρίσκεται σε επαφή μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου.

Στο πρώτο της παιχνίδι στη Super League 2 η Καβάλα ηττήθηκε με 7-0 από τον Πιερικό, καθώς παρατάχθηκε μεταξύ άλλων με kick boxer και μπασκετμπολίστες (ένας εκ των... πρωταγωνιστών μίλησε στο Gazzetta). Η συμμετοχή της στην κατηγορία κλείδωσε την τελευταία στιγμή και ήταν υποχρεωμένη να αγωνιστεί με παιδιά που θα έβγαζαν για πρώτη φορά δελτίο.

Προ ημερών ο ιδιοκτήτης του ΑΟΚ, Άλεξ Χαντιτάτζι, είχε δηλώσει ότι θα προσλάβει μεγάλο όνομα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Την Τρίτη (23/11) η ΠΑΕ πήρε θέση αναφορικά με τα σενάρια που τη συνδέουν με τον πρώην διεθνή χαφ, Γρηγόρη Μάκο, και σημείωσε ότι βρίσκεται σε επαφή μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση:

«Επειδή τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια έντονη φημολογία που συνδέει την ομάδα μας με τον πρώην Διεθνή ποδοσφαιριστή, Γρηγόρη Μάκο για την θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως βρισκόμαστε σε επαφή με μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου τα οποία διαθέτουν δυνατά βιογραφικά.

Στόχος μας είναι να βρούμε τα κατάλληλα άτομα ώστε να μας οδηγήσουν στην δύσκολη αποστολή που θα έχουμε από το νέο έτος. Tην παραμονή μας στην Super League 2.

Θέλουμε να ξέρετε πως μόλις επισημοποιηθεί κάποια συμφωνία, θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανακοίνωση, όμως μέχρι τότε να είστε βέβαιοι πως βρισκόμαστε ήδη σε επαφή με αρκετούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές και προπονητές ώστε να στελεχώσουμε την ομάδα μας σωστά για το δύσκολο έργο που την περιμένει».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα