Το πανόραμα στον Νότιο όμιλο της Super League 2: Νίκη Εργοτέλη, ισοπαλίες σε Ρόδο, Σπάρτη και Χανιά

Newsroom
Το πανόραμα στον Νότιο όμιλο της Super League 2: Νίκη Εργοτέλη, ισοπαλίες σε Ρόδο, Σπάρτη και Χανιά

bet365

Ο Εργοτέλης νίκησε 1-0 την Επισκοπή στο Παγκρήτιο, ενώ ισόπαλα έληξαν τα παιχνίδια Αστέρας Βλαχιώτη - Ρόδος (0-0), Διαγόρας - Λεβαδειακός (1-1) και Χανιά - Ηρόδοτος.

Ο Εργοτέλης πήρε το ντέρμπι στην Κρήτη κόντρα στην Επισκοπή, επικρατώντας με 1-0 για τον Νότιο όμιλο της Super League 2, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Ο Αστέρας Βλαχιώτη έμεινε στο 0-0 με τη Ρόδο, ενώ ο Διαγόρας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Λεβαδειακό. Το άλλο ντέρμπι στην Κρήτη ανάμεσα σε Χανιά και Ηρόδοτο έληξε κι αυτός χωρίς νικητή (0-0).

Εργοτέλης - Επισκοπή 1-0

Την πρώτη του νίκη στη Super League 2 κατέκτησε ο Εργοτέλης, ο οποίος επικράτησε 1-0 της Επισκοπής. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ηρακλείου σημείωσε στο 34' με πέναλτι ο Κουατένγκ. Την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει στο 32' ο Μπουτσάκης. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι τέλους και απέσπασαν το τρίποντο στο Παγκρήτιο.

ΣΚΟΡΕΡ: 33' πέν. Κουατένγκ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Κατσούρρι, Ποζατζίδης, Σαρρής, Κόλα (46' Κωστανάσιος), Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (60' Κόνραντ), Μπουρσέλης, Φαράγκ (46' Μίκο), Κουατένγκ (78' Ντουμάνης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Kαλογεράκης Ανδρικόπουλος (84' Σουμπασάκης), Καραγιάννης (50' Γεωργούσης, 84' Τσάβος), Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Πολυχρόνης, Τριντάντε, Νοικοκυράκης, Πέτρου (64' Σκόνδρας), Ντεμέτριους, Νταρζίσιο.

Αστέρας Βλαχιώτη - Ρόδος 0-0

Η αναμέτρηση στη Σπάρτη ανάμεσα σε Αστέρα Βλαχιώτη και Ρόδο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν με αξιώσεις έξω από την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν έπαιρναν τη σωστή απόφαση στην τελική πάσα,. Στο 51' ο Σοκολάροφ εκτέλεσε φάουλ και ο Θεοδωράκης έδιωξε δύσκολα. Αυτή ήταν και η τελευταία άξια αναφοράς ευκαιρία του αγώνα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Κώστας Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Λάμτσε, Ζάννης, Μαϊσουράτζε, Σοκολάροφ, Ζαΐμι, Σάνι, Τσίπρας, Παπούλης.

ΡΟΔΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωράκης, Καραγεώργης, Νικολόπουλος, Μακρυδημήτρης, Σάαντο, Μίγγος (87' Ρέτσος), Μαρκόφσκι (87' Σουλάι), Καψάλης, Παπάζογλου, Σταματελόπουλος, Αδαμάκης (67' Μαρτσάκης).

Διαγόρας - Λεβαδειακός 1-1

Ο Λεβαδειακός έμεινε ισόπαλος (1-1) εκτός έδρας με τον Διαγόρα. Οι Βοιωτοί απείλησαν στο 12' με σουτ του Πολέτο, στο 15' με τον Λινάρδο και στο 18' με τον Βήχο. Στο 30' ο Δούμτσις έκανε γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Το επιθετικό κρεσέντο των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε στο 34', όταν το σουτ του Πολέτο πέρασε άουτ. Ο Διαγόρας απείλησε στο 38' με την κεφαλιά του Μπαστιάνου που κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 47'. Εκτέλεση φάουλ του Πίσπα, κεφαλιά του Κουϊρουκίδη στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Στογιάνοβιτς. Τρία λεπτά μετά ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Νίλι, ο Νίκας με προβολή έγραψε το 1-1.

ΣΚΟΡΕΡ: 47' κεφ. Κουιρουκίδης - 50' σουτ Νίκας

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Mπίντσης, Τοπάλ, Γιώργου, Ρουγκάλας, Τάτσης (83' Σάιμπερτ), Λαμπίρης (64' Παπαδόπουλος), Μουμίν, Μπαστιάνος (64' Τσιαντούλας), Ζούνης (46' Σινγκ), Πίσπας (75' Μπλάνκο), Κουιρουκίδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Τζημόπουλος, Βήχος, Λιάγκας, Χάμοντ, Μουτίνιο (62' Αλμπάνης), Νίκας, Νίλι, Πολέτο (74' Βρακάς), Λινάρδος (81' Τσάπρας), Δούμτσιος (81' Αραβίδης).

Χανιά - Ηρόδοτος 0-0

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα σε Χανιά και Ηρόδοτο που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Γάλλου. Στο 22' ο Κόρτσαμ έπιασε κεφαλιά εντός περιοχής, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κουτζαβασίλη. Στο 24' ο Σουρνάκης έφυγε από αριστερά, έπιασε ένα διαγώνιο σουτ το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Στο 45' ο Παναγιωτούδης έπιασε ένα σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Στο 64' ο Μπαΐροβιτς από αριστερά μπήκε περιοχή, σούταρε, ο Ρουσσάκης πρόλαβε να βάλει το πόδι του τελευταία στιγμή και να ανακόψει την πορεία της μπάλας. Στο 92' μετά τη σέντρα του Κόλα, ο Βάρκας έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Βάρκας, Πατάπης, Τσαμούρης, Καμαρά (77' Κογιέτε), Παναγιωτούδης, Βασιλακάκης (72' Κόλα), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Κολλάς (49' λ. τρ. Στίκας), Μπαΐροβιτς.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιάννης Τάτσης): Δημιζάς, Αρναούτογλου (41' λ. τρ. Λουμπάκης), Βρεττός (84' Αποστολίδης), Καντέ, Κόρτσταμ, Κατίδης (67' Δ. Κοιλιάρας), Μπολάκης, Ρουσσάκης, Σουρνάκης, Χαλκιαδάκης (84' Αργκιλέσι), Χατζησάββας (67' Γκίνη).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΕ Καραϊσκάκης-Κηφισιά 0-2
Ζάκυνθος-Αιγάλεω 0-1
ΟΦ Ιεράπετρας-Καλλιθέα 1-2
Παναθηναϊκός Β'-ΑΕΚ Β' 0-2
Εργοτέλης-Επισκοπή 1-0
Αστέρας Βλαχιώτη-Ρόδος 0-0
Διαγόρας Ρόδου-Λεβαδειακός 1-1
Χανιά-Ηρόδοτος 0-0


Η βαθμολογία
1.ΑΕΚ Β' 6
2.Κηφισιά 6
3.Αιγάλεω
4.Διαγόρας 4
5.Λεβαδειακός 4
6.Ρόδος 4
7.Εργοτέλης 3
8.Καλλιθέα 3
9.Καραϊσκάκης 3
10.Χανιά 2
11.Αστέρας Βλαχιώτη 1
12.Ηρόδοτος 1
13.Επισκοπή 0
14.Ζάκυνθος 0
15.Καλαμάτα 0
16.ΟΦ Ιεράπετρας 0
17.Παναθηναϊκός Β' 0


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αιγάλεω-ΟΦ Ιεράπετρας
Ηρόδοτος-Ζάκυνθος
Λεβαδειακός-Χανιά
Ρόδος-Διαγόρας
Επισκοπή-Αστέρας Βλαχιώτη
Κηφισιά-Εργοτέλης
ΑΕΚ Β'-ΑΕ Καραϊσκάκης
Καλαμάτα-Παναθηναϊκός Β'

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα