Καβάλα: «Δεν έχει προηγούμενο αυτό που γίνεται με τη Super League 2»

Newsroom
Καβάλα: «Δεν έχει προηγούμενο αυτό που γίνεται με τη Super League 2»

bet365

Η Καβάλα ετοιμάζει κινήσεις εναντίον της Ομοσπονδίας και της Superleague 2, μετά το γεγονός ότι η ΕΠΟ απάντησε αρνητικά στα επαγγελματικά της δελτία.

Τις επόμενες κινήσεις της γνωστοποίησε η Καβάλα μετά το «άκυρο» της ΕΠΟ που της έδωσε για τα επαγγελματικά της δελτία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το πρωί της 25ης Οκτωβρίου, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965, κ.Σταύρος Κούρος, μαζί με εκπρόσωπο της διοίκησης, έδωσε το παρών στα γραφεία της Superleague 2 ώστε να κατατεθούν τα 14 επαγγελματικά μας δελτία. Οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής αρνήθηκαν(!) να παραλάβουν τον φάκελο με τα δελτία μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με προϊσταμένους τους από τους οποίους έλαβαν εντολή να μην γίνει δεκτός κανένας φάκελος της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965.

Μετά από την παράνομη και πρωτοφανή άρνηση της διοργανώτριας αρχής, της οποίας αδειοδοτημένο μέλος είναι η ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965, αναγκαστήκαμε να καταφύγουμε στην λύση του δικαστικού επιμελητή, μέσω του οποίου έγινε η επίδοση των συμβολαίων.

Στην συνέχεια, βρεθήκαμε στα γραφεία της ΕΠΟ ώστε να καταθέσουμε τον απαιτούμενο φάκελο δελτίων, με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να μας παροτρύνουν να πάρουμε πίσω τα δελτία χωρίς να δώσουν κάποια επίσημη αιτιολογία για την συγκεκριμένη συμπεριφορά τους, με αποτέλεσμα να καταφύγουμε και πάλι στην λύση του δικαστικού επιμελητή!

Στις 26 Οκτωβρίου και μετά από 10 μέρες από την ηλεκτρονική κατάθεση των εγγράφων, η ΕΠΟ μας ενημέρωσε ότι απορρίπτει την πλειοψηφία των δελτίων, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τον ΚΑΠ. Σήμερα, ετοιμαζόμαστε να προσφύγουμε κατά της απόρριψης αυτής και σε όλα τα ένδικα μέσα, καθώς έχουμε το δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Superleague 2 και τους απαιτούμενους ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τον ΚΑΠ αλλά κυρίως το δίκαιο με το μέρος μας.

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965 πιστεύει πως μια ομάδα που προβιβάστηκε αγωνιστικά, αδειοδοτήθηκε από την ΕΕΑ αλλά έμεινε εκτός μεταγραφικής περιόδου με υπαιτιότητα της ίδιας της Επιτροπής, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα, σεβόμενη την ιστορία του συλλόγου, τον κόσμο που τον ακολουθεί και τους ανθρώπους που την έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν, να συνεχίσει να παλεύει για την δικαίωση της με όλα τα ένδικα μέσα(πολιτικά & αθλητικά), γιατί οποιαδήποτε άλλη επιλογή δηλώνει αποδοχή μιας κατάστασης που μανιωδώς κάποιοι προσπαθούν εδώ και μήνες άδικα να της επιβάλλουν.

Δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, μια ομάδα χωρίς χρέη, με αδειοδότηση να μην μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και κανείς να μην μπορεί να μας εξηγήσει πως όλο τον Σεπτέμβριο ακούγαμε από επίσημους κρατικούς φορείς ότι τελείωσε αρνητικά το θέμα της αδειοδότησης, τελικά να χορηγείται η αδειοδότηση αυτή τον Οκτώβριο(!) και να ακολουθεί μετά η ΕΠΟ που είναι υποχρεωμένη να εξυπηρετεί τις ομάδες για το καλό του ποδοσφαίρου και διαφωνεί κάθετα με την ΕΕΑ, να μας κλείνει την πόρτα, να αρνείται έστω να παραλάβει τον φάκελο μας και επίσης να σφυρίζει αδιάφορα στο αίτημα μας να μας χορηγηθεί αντίγραφο από το αίτημα που κατέθεσε στην FIFA για λογαριασμό μας!

Δεν έχει προηγούμενο ακόμα και σήμερα που μιλάμε να μην έχουμε λάβει καμία επίσημη ενημέρωση από την Super League 2 που να εξηγεί γιατί δεν μας συμπεριέλαβε στην κλήρωση και γιατί δεν συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα