Στη Super League 2 η Δόξα Δράμας και η Ρόδος, «κόκκινο» σε Καβάλα

Newsroom
Στη Super League 2 η Δόξα Δράμας και η Ρόδος, «κόκκινο» σε Καβάλα

bet365

Το Εφετείο έβγαλε σήμερα απόφαση για την τύχη των 3 ομάδων, όμως ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 10 του μηνός.

Αλλαγή δεδομένων είχαμε στη Super League 2 και πλέον υπάρχουν «ελπίδες» πως το πρωτάθλημα μπορεί και να ξεκινήσει όπως είχε οριστεί, για 3η φορά φέτος, στις 10 Οκτωβρίου. Και αυτό γιατί το Διαιτητικό Εφετείο αντί για την άλλη εβδομάδα όπως αρχικά φαίνονταν εξέδωσε σήμερα (1/10) τις αποφάσεις του για το μέλλον των Δόξα Δράμας, Ρόδου και Καβάλας, οι οποίες είχαν προσφύγει εκεί με σκοπό να «πέσει» η απόφαση της ΕΕΑ που δεν τους επέτρεπε τη συμμετοχή τους στην κατηγορία.


Πιο συγκεκριμένα «άναψε το πράσινο φως» για Δόξα και Ρόδο, σε αντίθεση με την Καβάλα που απορρίφθηκε η έφεσή της και οριστικά έμεινε εκτός SL2. «Η Ρόδος μας, όχι μόνο στην κλήρωση αλλά και στο πρωτάθλημα κανονικά! Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που χτες συνεδρίασε και δημοσίευσε σήμερα είναι για την συμμετοχή της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ κανονικά στο πρωτάθλημα της Super League 2», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας από το «Σμαραγδένιο Νησί».


«Η αγωνία μας έλαβε τέλος. Το αυτονόητο έγινε και η Δόξα Δράμας δικαιώθηκε από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών», σχολίασε εκείνη των «μαυραετών».


Ωστόσο υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες και γίνεται… μάχη με τον χρόνο. Αρχικά θα πρέπει να γίνει Δ.Σ. όπου θα «κλειδώσει» σε ποιον όμιλο θα συμμετάσχουν οι 2 ομάδες που πήραν το «ok», ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με Ζάκυνθο, Ασπρόπυργο, Κοζάνη. Ξέχωρα φυσικά από το τηλεοπτικό, όπου δεν έχουν πέσει οι υπογραφές με την ΕΡΤ.

Πάντως η παραπάνω εξέλιξη είναι ένα βήμα μπροστά, μήπως και έχουμε σέντρα στις 10 του μηνός.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα