Γιατί οδεύουμε προς αναβολή στη Super League 2

Newsroom
Γιατί οδεύουμε προς αναβολή στη Super League 2

bet365

Ομάδες που «επηρεάστηκαν» από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου θα προσφύγουν σε αυτό εναντίον της απόφασης της Ε.Ι.Μ. να ανακαλέσει δελτία ποδοσφαιριστών τους, σε εφαρμογή της απόφασης που πήρε το Διαιτητικό!

Ολοταχώς για μετάθεση φαίνεται πως οδεύει η της Super League 2. Η διοργανώτρια αρχή είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες (17/10), όμως εκτός του «ανοικτού μετώπου» που υπάρχει με τα τηλεοπτικά, προέκυψε και εκκρεμοδικία. Πιο συγκεκριμένα αρκετές ομάδες που επηρεάζονται από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να άρει την αντίστοιχη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας και η οποία εξαιρούσε από τα κριτήρια αδειοδότησης όσες θα συμπεριλαμβάνονταν στη νέα SL2 μέσω αναδιάρθρωσης, δείχνουν πρόθεση να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Ε.Ι.Μ. να ανακαλέσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών τους που «περίσσευαν» από τη στιγμή που κρίθηκαν «μη αδειοδοτημένες».

Σε αυτή την περίπτωση μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστο αριθμό Ελλήνων έως 25 ετών, 3 Ελληνες παίκτες άνω των 25 ετών και απεριόριστους αλλοδαπούς έως 23 ετών, όμως από τη στιγμή που εξαιρέθηκαν αρχικά από τους παραπάνω περιορισμούς αρκετές εξ' αυτών «κινήθηκαν» μεταγραφικά εκτός των σχετικών ορίων.

Η Ε.Ι.Μ., μετά την απόφαση του Διαιτητικού, ανακάλεσε όσα δελτία παικτών «περίσσευαν» (π.χ. υπάρχει ομάδα που πήρε 9 Ελληνες αν των 25 και εξ' αυτών με τα υπάρχοντα δεδομένα θα μείνουν 3) και οι ομάδες θέλουν να «ρίξουν» τη συγκεκριμένη απόφαση. Σύμφωνα λοιπόν με τις σχετικές πληροφορίες το Αιγάλεω έχει ήδη κινηθεί νομικά, κάτι ανάλογο ίσως πράξουν αύριο (12/10) και άλλες ομάδες και αυτόματα προβάλει δύσκολο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μέχρι να τελεσιδικήσει το θέμα.

Δηλαδή οι ομάδες, έστω ένα μέρος τους, που επηρεάστηκαν από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου προσέφυγαν ή θα προσφύγουν σε αυτό ώστε να «ρίξουν» την απόφαση της Ε.Ι.Μ. που εφάρμοσε την απόφαση που πάρθηκε πρόσφατα από το Διαιτητικό.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα