Ισως τη «γλιτώσουν» Απόλλων Πόντου και Αστέρας Βλαχιώτη

Newsroom
 Ισως τη «γλιτώσουν» Απόλλων Πόντου και Αστέρας Βλαχιώτη

bet365

Οι δύο ομάδες ενδέχεται να μην «επηρεαστούν» από τη χθεσινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Αποσαφηνίζεται σταδιακά το τοπίο στη Super League 2, με αφορμή τη χθεσινοβραδινή (5/10) απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, μέσω της οποίας αναιρεί την παλαιότερα απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας, η οποία και εξαιρούσε των κανονισμών της αδειοδότησης τις ομάδες της Football League που προβιβάστηκαν στη νέα Super League 2 μέσω της αναδιάρθωσης (όχι μέσω κατάταξης) και δεν είχαν αδειοδοτηθεί από τα αρμόδια όργανα.

Αρχικά γίνονταν λόγος για 9 που «εμπλέκονταν», καθώς ήταν 7 από την περσινή Football League που δεν είχαν πάρει άδεια ( Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Θεσπρωτός, Ηρακλής, Αλμωπός Αριδαίας, Καλλιθέα, Αιγάλεω) «συν» τους Απόλλων Πόντου, Αστέρα Βλαχιώτη που υποβιβάστηκαν στην FL από την περσινή SL2.

Ομως πλέον φαίνεται πως οι 2 τελευταίοι ίσως μείνουν «εκτός» της χθεσινής απόφασης, καθώς λογίζονται ως ομάδες που «κλήθηκαν να αντικαταστήσουν άλλες» και όχι ως «εκείνες που προβιβάστηκαν στη Super League 2 από την Football League». Πάντως όλα θα ξεκαθαρίσουν μόλις υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις/διευκρινήσεις, ενώ από τις άλλες 7 το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται πως το αντιμετωπίζουν στο «Ελ Πάσο» και το «Σίτι».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα