Η ανατροπή της ανατροπής και η Καβάλα πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στην SL2 από την ΕΕΑ

Newsroom
Η ανατροπή της ανατροπής και η Καβάλα πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στην SL2 από την ΕΕΑ

bet365

Την 1/10 η ΕΕΑ δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στην SL2 στην Καβάλα, αλλά σήμερα 5/10 ανακάλεσε την απόφασή της και οι «αργοναύτες» θα αγωνιστούν κανονικά στο πρωτάθλημα. «Κόπηκε» η Ζάκυνθος.

Σήμερα Τρίτη 5/10 έχουμε την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2 και ακόμα δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα αγωνιστούν. Και δεν ξέρουμε γιατί ενώ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν είχε δώσει στην Καβάλα στη 1/10 άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ανακάλεσε την απόφασή της και οι «αργοναύτες» θα αγωνιστούν κανονικά. Επίσης άδεια δόθηκε και στην ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου.

Αντίθετα εκτός πρωταθλήματος τέθηκε η Ζάκυνθος, της οποίας η αίτηση απορρίφθηκε.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ που αφορούν την SL2 έχουν ως εξής: «ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ σχετικά με το νυν ιδιοκτησιακό της καθεστώς. (εξ αναβολής)

ΑΚΡΟΑΣΗ- Ζητήθηκαν έγγραφα.

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ: ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Αίτηση της ΠΑΕ Α.O. KΑΒΑΛΑ 1965 περί ανάκλησης των από 03.08.21 και 30.08.21 αποφάσεων της Επιτροπής.

ΑΝΑΚΑΛΕΙ, κατά πλειοψηφία, τις από 03.08.21 και 30.08.21 αποφάσεις περί μη χορήγησης πιστοποιητικού στην ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 και χορηγεί το πιστοποιητικό.

Αίτηση της ΠΑΕ Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 περί ανάκλησης της από 17.09.21 απόφασης της Επιτροπής. (εξ αναβολής)

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ, κατά πλειοψηφία την αίτηση, λόγω κωλύματος του άρθρου 3 παρ.παρ.1,2 ν.2725/1999».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED