Ολυμπιακός Βόλου: Απέκτησαν Φραντζέσκο και Κόμνο οι Βολιώτες

Newsroom
Ολυμπιακός Βόλου: Απέκτησαν Φραντζέσκο και Κόμνο οι Βολιώτες

bet365

Την απόκτηση του 21χρονου μέσου, Ορφέα Φραντζέσκου και του 19χρονου αμυντικού μέσου, Δημήτρη Κόμνου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των νεαρών Δημήτρη Κόμνου και Ορφέα Φραντζέσκου.

Ο Δημήτρης Κόμνος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 13/9/2002 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ajax Hellas Youth Academy μέχρι τα 15 του χρόνια.

Αποτέλεσε μεταγραφικός στόχος (και μάλιστα πήρε μέρος σε δοκιμαστικά) γερμανικών συλλόγων, αλλά λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του.

Στη συνέχεια πέρασε από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης και στα 17 του έφτασε μέχρι την πόρτα της πρώτης ομάδας.

Τον Μάρτιο του 2020 έφτασε πολύ κοντά στην μεταγραφή του στη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά λόγω της ματαίωσης των πρωταθλητών στην U19 στην Ευρώπη, ματαιώθηκε η μετακίνησή του.

Ο παίκτης ανήκε στον Α.Σ. Αστέρια (Ajax Stars Academy) και από εκεί αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Ορφέας Φραντζέσκος (γιος του παλαίμαχου άσου και προπονητή Κώστα Φραντζέσκου), γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12/10/2000 και αγωνίζεται ως μέσος. Είναι προϊόν της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, φτάνοντας μέχρι την ομάδα Κ19 των «πρασίνων», για να αγωνιστεί στη συνέχεια στην ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τους Δημήτρη Κόμνο και Ορφέα Φραντζέσκο στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα