Ήττα με 1-0 από τη Ρόδο στο πρώτο φιλικό για την ΑΕΚ Β'

Gazzetta team
Ήττα με 1-0 από τη Ρόδο στο πρώτο φιλικό για την ΑΕΚ Β'

bet365

Η ΑΕΚ Β' γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Ρόδο στο πρώτο της φιλικό τεστ που έλαβε χώρα στο ΕΑΚ Βόλου.

Η ΑΕΚ Β' έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της στην Πορταριά ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Super League 2 τη νέα σεζόν.

Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έδωσαν το απόγευμα της Πέμπτης (26/8) το πρώτο φιλικό τους τεστ απέναντι στη Ρόδο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στο ΕΑΚ Βόλου.

Μετά από ένα πρώτο μέρος με ένταση και καλό ρυθμό μέσα σε καταρρακτώδη βροχή και δυνατό αέρα, η Ρόδος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαρσελίνιο στο 63' πήρε τη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τους κιτρινόμαυρους αγωνίστηκε ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός Γιανίς Αμούρ, ο οποίος δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ Β'. Ο Αμούρ, που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα, είναι διεθνής με την Κ17 της Γαλλίας, ενώ έμεινε ελεύθερος από τη Μονπελιέ το φετινό καλοκαίρι.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Γκίνης (75' Αγγελόπουλος) Σταμούλης (59' Κάτσικας) Κορνέζος (83' Κώτσιος) Γιαννούτσος (75' Αρβανίτης) Μπούσης (83' Μαντζουρανάκης) Μουστακόπουλος (75' Κορομηλάς) Μπάμπης (59' Απ. Χριστόπουλος) Αμούρ (75' Γεωργέας) Γερολέμου (75' Πιτιλάκος) Ιατρούδης (59' Γιούσης - 80' Τζούντα Γκαρσία) Χριστόπουλος Ε. (83' Γκολφίνος)

Ρόδος: Ηλιάδης, (18' λόγω τραυματισμού, Θεοδωράκης) Σάντο, Μπακαρί, Καψάλης, Μίνγκος, Καραγεώργης, Φερέιρα, Μαρκόβσκι, Μαρσελίνιο, Σταματελόπουλος, Αδαμάκης

*Έπαιξαν και οι Τσάβες, Μαρτσάκης, Δελαπόρτας, Βουργουντζής, Ρέτσος, Μπότος, Μακρυδημήτρης

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα