Nortenos Patras: Η πρόταση για τη σωτηρία της Παναχαϊκής

Nortenos Patras: Η πρόταση για τη σωτηρία της Παναχαϊκής

Nortenos Patras: Η πρόταση για τη σωτηρία της Παναχαϊκής

bet365

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, Nortenos Patras, εξέδωσαν ανακοίνωση για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ και πρότειναν μία λύση για τη σωτηρία της.

Η ανακοίνωση των Nortenos Patras για την Παναχαϊκή:

«Η κατάληξη της προσπάθειας του 2016, κατέληξε σε Βατερλώ. Οι ευθύνες εχουν αποδοθεί και είναι συγκεκριμένες. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ξεκίνησε το 2017, με μηδέν χρέος και έριξε τους τίτλους τέλους, με χρέη 1 εκατομμυρίου. Τα καράβια θέλουν καπεταναίους αλλά σε εμάς, εγκατέλειψαν πρώτοι. Όλα θα ήταν διαφορετικά εάν ο τελευταίος διαχειριστής, είχε δηλώσει την οικονομική του αδυναμία από τον Γενάρη και όχι μία βδομάδα, πριν την συμμετοχή στο Πρωτάθλημα. Η δημόσια χλεύη, δικαίως, θα τους ακολουθεί.
Τα κλάματα και τα αναθέματα, πρέπει να σταματήσουν, άμεσα. Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Οι φίλαθλοι απαιτούν καθαρές λύσεις. Οι φίλαθλοι της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ, επιζητούν τιμιότητα, αξιοπιστία και διαφάνεια. Ίσως και αυτό το εμπόδιο να είναι το σύνθημα, για την ολική επαναφορά του ποδοσφαιρικου τμήματος. Η μεμψιμοιρία, δεν βοηθά. Η όποια λυση, πρέπει να είναι χωρίς σκιές, ώστε η αισιοδοξία να επανέλθει και με την βοήθεια του χρόνου, να φτάσουμε την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ μας, εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.
Καλούμε την Ερασιτεχνική ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, να αναλογιστεί το βαρύ φορτίο ευθύνης που της αναλογεί, από εδώ και πέρα.
Η ευθυνοφοβία της, πρεπει να λάβει τέλος. Λύσεις τύπου: "πάμε στο Τοπικό", δεν υπάρχουν στο τραπέζι. Δηλώνουμε συμμετοχή, στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Τα πρόσωπα που θα ενδιαφερθούν, πρέπει να έρθουν με πόθεν έσχες, ώστε να αποδεικνύεται η οικονομική τους επάρκεια. Πρέπει να παραδώσουν εγγυητική επιστολή, ώστε να μην υπάρξει περίπτωση για είσοδο αεριτζήδων και φαφλατάδων, που στην ουσία θα είναι άφραγκοι και θα χρησιμοποιήσουν την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ για ίδιον όφελος, με παράνομες πρακτικές. Η οποία επιλογή, αν υπάρχει, πρέπει να ενώσει και οχι να διχάσει. Η πρόσφατη Ιστορία μας, είναι χρήσιμος οδηγός για το μέλλον.
Εάν η Ερασιτεχνική ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσει τα αυτονόητα, δίνουμε άλλη μια εναλλακτική πρόταση. Προτείνουμε, για αρχή, την έκδοση 1000 "καρτών", κόστους 100 ευρώ εκαστης, ώστε η οικονομική συνδρομή για την συμμετοχή στο Πρωτάθλημα να καλυφθεί από τον φίλαθλο κόσμο, που νοιάζεται και αγαπά την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Σε αυτήν την περίπτωση εκτός του κόσμου, πρέπει να ενεργοποιήσουμε και τους φορείς της πόλης. Ο Εμπορικός Σύλλογος και ο ΣΚΕΑΝΑ, θα πρέπει να ειναι αρωγοί στην προσπαθεια, με τα εκατοντάδες μέλη τους. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, παράγει πλούτο για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και κανέναν δεν συμφέρει να βρίσκεται σε χαμηλές κατηγορίες. Ο Δήμος και η Περιφέρεια, είμαστε βέβαιοι ότι θα στηρίξουν την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, στην επέτειο των 130 χρόνων της. Καλούμε τους παλαιμάχους και όποιον άλλον επιθυμεί να στηρίξει μια αγνή προσπάθεια, να δηλωσει ΠΑΡΩΝ.
Σε αυτήν την κρίσιμη καμπή, δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί, μπορούμε. Μπορούμε να στηρίξουμε την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, μέχρι ένας αληθινός επενδυτής που θα ενδιαφερθεί να επενδύσει σε ένα περιβάλλον που θα αποπνέει υγεία. Θεωρούμε, ότι αυτή η στιγμή, δεν θα αργήσει.
Ήρθε η στιγμή, η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ να βοηθηθεί απο τον κόσμο της και μόνο. Ήρθε η στιγμή, όλοι να αναλάβουμε τις ευθυνες μας. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, ανήκει στον λαό της και στην Πάτρα. Τα λόγια είναι εύκολα, τώρα θέλουμε πράξεις. Πράξεις αγάπης από όλους, για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ μας.
Μπορούμε».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα