Κηφισιά: Παραμένει τεχνικός διευθυντής ο Κοτσόλης (pic)

Κηφισιά: Παραμένει τεχνικός διευθυντής ο Κοτσόλης (pic)

Κηφισιά: Παραμένει τεχνικός διευθυντής ο Κοτσόλης (pic)

bet365

Με τον Στέφανο Κοτσόλη στη θέση του τεχνικού διευθυντή συνεχίζει η Κηφισιά, στην πρώτη της σεζόν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η άνοδος στη Super League 2 φέρει και τη δική του υπογραφή. Ο Στέφανος Κοτσόλης παραμένει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της Κηφισιάς, στην παρθενική της συμμετοχή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ομάδα των βορείων προαστίων εξασφάλισε τον προβιβασμό ως πρώτη, έχοντας σημειώσει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στα πλέι οφ. Άξιο αναφοράς ότι υπέστη μόλις μία ήττα στην κανονική περίοδο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέφανο Κοτσόλη και την παραμονή του στη θέση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Ο Στέφανος Κοτσόλης εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕ Κηφισιάς το περσινό καλοκαίρι συμβάλλοντας σημαντικά -από το δικό του πόστο- στην άνοδο της ομάδας στη Super League 2.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεχίζεται η συνεργασία μου με την ΑΕ Κηφισιά, έναν σύλλογο με φιλοδοξίες και όραμα. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία εξαιτίας της πανδημίας και με σκληρή δουλειά να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που έχει η διοίκηση του συλλόγου» ανέφερε ο Στέφανος Κοτσόλης με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕ Κηφισιά».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα