Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Παναχαϊκής και ιερέα!

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Παναχαϊκής και ιερέα!

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Παναχαϊκής και ιερέα!

bet365

O ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος, φέρεται σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Πάτρα να επιτέθηκε σε ιερέα προκαλώντας αναστάτωση.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι με πρωταγωνιστή τον ισχυρό άνδρα της Παναχαϊκής, Γιώργο Μπάρλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pelop.gr ο Μπάρλος εισήλθε στον ναό και επιτέθηκε λεκτικά στον εφημέριο του Ι.Ν. προκαλώντας αναστάτωση, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Ωστόσο έως ότου φτάσει η αστυνομία, ο άνδρας επιβιβάστηκε σε πολυτελές όχημα φεύγοντας από το σημείο, ενώ η αστυνομία ερευνά τη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Με βάση με το ίδιο ρεπορτάζ ο πάτερ Θεόκλητος Παντελίδης, εναντίον του οποίου χειροδίκησε ο Γιώργος Μπάρλος, βρίσκεται ήδη στο αρμόδιο τμήμα και καταθέτει.

Πληροφορίες από την Μητρόπολη αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής είχε επιθετική συμπεριφορά και εναντίον του Θεοφιλέστατου Μητροπολίτη Κερνίτσης Χρύσανθου Στελλάτου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μπάρλος πήγε να εξομολογηθεί στον Χρύσανθο μετά το επεισόδιο με τον Θεόκλητο Παντελίδη και φέρεται άνθρωπός του να έσπασε το ραβδί του Επισκόπου.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη Τρίτη, ο ίδιος άνδρας είχε προκαλέσει αντίστοιχο επεισόδιο στο Επισκοπείο. Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος έδωσε εντολή να κλείσουν όλες οι εκκλησίες της Πάτρας για λόγους ασφαλείας.

Πηγή: Pelop.gr / Εφημερίδα Πελοπόννησος

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα