Προσαγωγή του μεγαλομέτοχου της Παναχαϊκής μετά από ένταση σε συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Πατρών! (vid)

Προσαγωγή του μεγαλομέτοχου της Παναχαϊκής μετά από ένταση σε συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Πατρών! (vid)

bet365

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ΜΜΕ της Πάτρας, συνεργάτες του Μητροπολίτη της πόλης κάλεσαν την αστυνομία λόγω έντασης που υπήρξε σε συνάντησή του με τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής, Γιώργο Μπάρλο!

Ενα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη απόψε (20/7) στην Πάτρα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ιστοσελίδα «tempo24.news». Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως προκλήθηκε ένταση κατά τη διάρκεια συνάντησης του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου με τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής Γιώργο Μπάρλο η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι συνεργάτες του πρώτου να καλέσουν την αστυνομία στο Επισκοπείο της Πάτρας που διεξάγονταν.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στην προσαγωγή του ισχυρού άνδρα των Αχαιών, ο οποίος όμως αργότερα αφέθηκε ελεύθερος και δεν υποβλήθηκαν μυνήσεις.

...

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED