Η ΕΠΟ ενέκρινε τη συμμετοχή των Β' ομάδων των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Εγκρίθηκε η παρουσία των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ Β' για τη Super League 2. Έτσι, δεν θα είναι στην κατηγορία ο Άρης με τον Βόλο.
Επί των προαπαιτούμενων πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 Έλληνες στην 11άδα και θα μπορούν οι ομάδες να έχουν 4 ξένους. Τα λεφτά από τα τηλεοπτικά και το
στοίχημα θα μοιραστούν αναλογιστικά.
Επίσης στο Φύλλο Αγώνα από παίκτες από την αντίστοιχη ομάδα της Super League 1 θα μπορούν να δηλώνονται μέχρι 8 ξένοι (όταν γράφουμε για ξένους εννοούμε για μη κοινοτικούς και μη Ευρωπαίους).
Οι αποφάσεις της ΕΠΟ:
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.
Συζητήθηκαν και θα εισαχθούν, εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής, προς ψήφιση στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. (19 Ιουλίου), παρατηρήσεις-παρεμβάσεις επί του προτεινόμενου από την FIFA και την UEFA σχεδίου του νέου καταστατικού της Ομοσπονδίας.
Εγκρίθηκαν ο Πειθαρχικός Κώδικας, ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου, ο Κανονισμός Αδειοδότησης, ο Κανονισμός Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων, ο Κανονισμός Λειτουργίας Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου και ο Κανονισμός Ομάδων Β αγωνιστικής περιόδου 2021-22.
Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τριετούς διάρκειας (2021-2024), στην οποία προβλέπεται από την περίοδο 2022-23 ο σχηματισμός τεσσάρων ομίλων 18 ομάδων (συνολικά συμμετοχή 72 ομάδων).
Εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας Γυναικών, καθώς και του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στην Άμμο.
Εγκρίθηκε η διεξαγωγή εκτός έδρας φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Δανία (3/9) και η διεξαγωγή σε γήπεδα της Αθήνας των αγώνων της Εθνικής Γυναικών με την Γαλλία (17/9) και το Καζακστάν (21/9).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.