Φερνάντο Σάντος: Σε δύσκολη θέση ο Πορτογάλος, ρωτήθηκε αν θα παραιτηθεί

Φερνάντο Σάντος: Σε δύσκολη θέση ο Πορτογάλος, ρωτήθηκε αν θα παραιτηθεί

Σάντος

bet365

Η Μπεσίκτας ηττήθηκε για τρίτη διαδοχική αγωνιστική, κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης και ο Φερνάντο Σάντος ρωτήθηκε αν σκοπεύει να παραιτηθεί.

Ο Μάρτιος δεν πηγαίνει καλά για την Μπεσίκτας. Σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος μέσα στο μήνα η ομάδα του Φερνάντο Σάντος μετράει ισάριθμες ήττες και βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι Μαυραετοί είναι στην 4η θέση με 46 βαθμούς, στο +3 από την Κασίμπασα, η οποία έχει ματς περισσότερο και μπορεί με νίκη της κόντα στη Γαλατάσαραϊ να ρίξει την ομάδα του Πορτογάλου από θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Μάλιστα μετά την εντός έδρας ήττα από την Αντάλιασπορ (1-2) ο Σάντος ρωτήθηκε αν σκέφτεται να παραιτηθεί και ήταν κατηγορηματικά αρνητικός. «Ούτε που περνάει από το μυαλό μου η παραίτηση, δεν έχω ποτέ τέτοια σκέψη», απάντησε ο 69χρονος κόουτς.

Ο Σάντος σε 11 ματς πρωταθλήματος με την Μπεσίκτας έχει ρεκόρ τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες, ενώ δέχεται σκληρή κριτική από δημοσιογράφους, οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν θα συνεχίσει μετά το τέλος της σεζόν.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα