Φερνάντο Σάντος: Συντριβή της Μπεσίκτας από την προτελευταία Πεντίκσπορ

Φερνάντο Σάντος: Συντριβή της Μπεσίκτας από την προτελευταία Πεντίκσπορ

Βασίλης Μπαλατσός
Σάντος

bet365

Ο Φερνάντο Σάντος γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα Τουρκίας, καθώς έχασε στην έδρα της προτελευταίας Πεντίκσπορ με 4-0.

Η πρώτη δύσκολη βραδιά του Φερνάντο Σάντος στην Τουρκία. Η Μπεσίκτας του πολύπειρου τεχνικού έχασε στην έδρα της προτελευταίας Πεντίκσπορ με το βαρύ 4-0 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, στο -2 από την Τράμπζονσπορ, η οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (21/1) την Γαλατάσαραϊ στο τελευταίο ματς του Τάσου Μπακασέτα πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού.

«Καταρχήν συγχαίρω την Πέντικσπορ. Μπορώ να πω ξεκάθαρα ότι η ευθύνη είναι δική μου. Πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι γιατί έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα την Τρίτη (σ.σ. εντός έδρας κόντρα στην Αδάνα Ντέμιρσπορ). Θα μιλήσω με τους παίκτες μου. Υπήρχαν πολλά πράγματα που κάναμε άσχημα», ανέφερε στις δηλώσεις του μετά τη συντριβή της Μπεσίκτας ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος κόουτς ηττήθηκε στο τρίτο του παιχνίδι στον πάγκο των Μαυραετών και στο πρώτο του εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ουμούτ Ναγίρ. Η Μπεσίκτας πήρε τον έλεγχο, όμως δεν αξιοποίησε τις φάσεις της και δέχτηκε τρία γκολ μέσα σε 12 λεπτά (70'-82').

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα