Ρονάλντο: Η Γαλατάσαραϊ προσπαθεί να τον πείσει ενόψει Γενάρη

Βασίλης Μπαλατσός
Ρονάλντο: Η Γαλατάσαραϊ προσπαθεί να τον πείσει ενόψει Γενάρη

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Fotomac» οι άνθρωποι της Γαλατασαράι «παλεύουν» από τώρα για το... απόλυτο «μπαμ» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει του Γενάρη.

Παρά τις πιέσεις που άσκησε το καλοκαίρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέμεινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως μέχρι στιγμής δεν δείχνει... ευτυχισμένος στους Κόκκινους Διαβόλους, καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χαγκ. Με βάση αυτά τα δεδομένα δεν αποκλείεται τον ερχόμενο Γενάρη να ανοίξει θέμα για το μέλλον του Πορτογάλου σταρ.

Η Γαλατάσαρι ήταν από τις πλέον... δραστήριες ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι, αφού απέκτησε μεταξύ άλλων τους Τορέιρα, Ολιβέιρα, Μάτα, Σεφέροβιτς, Μέρτενς και Ικάρντι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Fotomac» οι «Τσιμ Μπομ» ψάχνουν την «απόλυτη βόμβα» το καλοκαίρι με την απόκτηση του CR7 και ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχουν καθημερινές επαφές.

«Ο επικεφαλής του κλαμπ, Ερντέν Τιμούρ, αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για την προσπάθεια της Γαλατάσαραϊ να αποκτήσει τον παίκτη, που έχει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 411.000 ευρώ αλλά λέγεται πως βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με τους εκπροσώπους του πάικτη», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της «Fotomac».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα