Μπακασέτας: Το «καυτό» καλοκαίρι του (vid)

Μπακασέτας: Το «καυτό» καλοκαίρι του (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Μπακασέτας: Το «καυτό» καλοκαίρι του (vid)

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας βρήκε δίχτυα και στο Σούπερ Καπ Τουρκίας και το καλοκαίρι του 2022 «τρέχει» τον εντυπωσιακό απολογισμό των τεσσάρων γκολ και μίας ασίστ σε πέντε επίσημα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Με το... δεξί ξεκίνησαν οι Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης τη σεζόν, καθώς το εκκωφαντικό 4-0 της Τράμπζονσπορ επί της Σίβασπορ χάρισε στο club τον τίτλο του Σούπερ Καπ της Τουρκίας. Αποτέλεσμα που έφερε και τη «σφραγίδα» του πρώτου, αφού βρήκε δίχτυα στο 76' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα.

Αυτόματα ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό καλοκαίρι που «τρέχει» και το οποίο μπορεί μεν να θεωρηθεί συνέχεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου όπου ήταν πάρα πολύ καλός, αλλά και λογίζεται ως «μήνυμα» για την επόμενη.

Η αναμέτρηση του «Ατατούρκ» ήταν η 5η του επίσημη το καλοκαίρι του 2022, αφού είχαν προηγηθεί οι τέσσερις του Ιουνίου με την Εθνική μας ομάδα, η οποία άρχισε με το απόλυτο (4χ4) τις υποχρεώσεις της στο Nations League. Ο απολογισμός του είναι κάτι παραπάνω από... εξαιρετικός.

Σε αυτά τα ματς λοιπόν σημείωσε αθροιστικά τέσσερα γκολ, έδωσε μία ασίστ (στον Παυλίδη για το 2-0 επί της Κύπρου), ήταν «μέσα» και στο 3-0 του μεγάλου άτυχου Λημνιού στον ίδιο αγώνα, ενώ ο ίδιος «φλέρταρε» δις με ακόμη ένα τέρμα (π.χ. την ευκαιρία που του έβγαλε ο Μούριτς, γκολκίπερ του Κόσοβο) αλλά και «έφτιαξε» ορισμένες καλές φάσεις για τους συμπαίκτες του (π.χ. του Γιακουμάκη και του Μπάλντοκ στο Μπέλφαστ).

Σε απόλυτα νούμερα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το καλοκαίρι του «τρέχουμε» δηλαδή, σκοράρει ο ίδιος, δημιουργεί ή είναι «μέσα» σε κάποιο γκολ κατά μέσο όρο κάθε 72' (4 προσωπικά+1 ασίστ+τη φάση του 3-0 με την Κύπρο/434΄ που είναι ο συνολικός χρόνος συμμετοχής του), ενώ στις λεπτομέρειες το σχετικό νούμερο δεν είναι πολύ χαμηλότερο.

Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2022


Αγώνες: 5
Λεπτά: 434'
Γκολ: 4
Ασίστ: 1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα