Μπακασέτας: Διέψευσε η Σπόρτινγκ τα μεταγραφικά «σενάρια»

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών παρουσίαζαν τον Τάσο Μπακασέτα μια «ανάσα» μακριά από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως ο αθλητικός διευθυντής των «Λιονταριών» διέψευσε το ενδιαφέρον.

Ο Τάσος Μπακασέτας διανύει μια εξαιρετική σεζόν στην οποία πρωταγωνίστησε στην πορεία της Τράμπζονσπορ στην επιστροφή της στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από 38 χρόνια... αναμονής. Ο αρχηγός της Εθνικής αναμένεται να έχει ένα «καυτό» καλοκαίρι, στο οποίο ενδέχεται να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Εδώ και καιρό δημοσιεύματα από το εξωτερικό έχουν συνδέσει τον πρώην μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κάνοντας λόγο για προχωρημένη περίπτωση. Ο αθλητικός διευθυντής των «λιονταριών», Ούγκο Βιάνα, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως οι Πορτογάλοι δεν έχουν στη λίστα τους τον Μπακασέτα, για τον οποίον, η πρωταθλήτρια Τουρκίας έχει θέσει ρήτρα αγοράς ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ.

«Ένας παίκτης που έχει μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για μια ομάδα που είχε πολλά χρόνια να το κερδίσει είναι φυσικά κάτι αξιόλογο και δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς αυτό. Η ομάδα μας παρακολουθεί αρκετούς παίκτες, αλλά ο συγκεκριμένος δεν είναι στη λίστα μας», ανέφερε στην τοποθέτηση του ο Βιάνα.