«Η Σπόρτινγκ θα πληρώσει 12 εκατομμύρια για τον Μπακασέτα»

Newsroom
«Η Σπόρτινγκ θα πληρώσει 12 εκατομμύρια για τον Μπακασέτα»

bet365

Στην Τουρκία μεταδίδουν πως η πορτογαλική ομάδα αποφάσισε να καταθέσει το buy out του 28χρονου μεσοεπιθετικού, στον οποίο προσφέρουν συνολικά 10 εκατομμύρια για τετραετές συμβόλαιο.

Παίκτη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας χαρακτηρίζουν τις τελευταίες ώρες τα τουρκικά ΜΜΕ τον Τάσο Μπακασέτα, καθώς μεταδίδουν πως η πορτογαλική ομάδα μετέφερε στην Τραμπζονσπόρ πως θα καταθέσει τη ρήτρα του που υπολογίζεται σε 12 εκατομμύρια ευρώ ώστε να τον αποκτήσει. Μάλιστα γίνεται λόγος πως προσφέρει στον Ελληνα διεθνή συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με ετήσιες αποδοχές ύψους 2,5 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή διπλάσιες από εκείνες που λαμβάνει τώρα.


Η Σπόρτινγκ βρίσκεται στη 2η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος και στο «-6» από την πρωτοπόρο Πόρτο, ενώ ενδιαφέρεται από τον Γενάρη για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό που είναι εκ των κορυφαίων φέτος στη λίγκα της γειτονικής χώρας. «Ο Μπακασέτας είναι σήμερα παίκτης της Τραμπζονσπόρ και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πάρει μαζί της το πρωτάθλημα, όπως έχει υποσχεθεί στον πρόεδρο Αχμέτ Αγάογλου από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην ομάδα», είναι μία δήλωση για το θέμα που «παίζει» σε αρκετά ΜΜΕ της γειτονικής χώρας και πιστώνεται στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα