Οζίλ: Η Φενέρμπαχτσε τον άφησε επ' αόριστον εκτός ομάδας

Οζίλ: Η Φενέρμπαχτσε τον άφησε επ' αόριστον εκτός ομάδας

Newsroom
Οζίλ: Η Φενέρμπαχτσε τον άφησε επ' αόριστον εκτός ομάδας

bet365

Άδοξο τέλος φαίνεται πως θα έχει η καριέρα του Μεσούτ Οζίλ στη Φενέρμπαχτσε, καθώς ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε πως τον έθεσε εκτός ομάδας επ' αόριστον, όπως και τον Οζάν Τουφάν.

Αφίχθη στη Κωνσταντινούπολη... μετά βαΐων και κλάδων. Αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της Φενέρμπαχτσε. Ο Μεσούτ Οζίλ επαναπατρίστηκε βρίσκοντας την «Ιθάκη» του στη Φενέρ μετά τον απόλυτο παραγκωνισμό στην Άρσεναλ την τελευταία διετία, κάνοντας όπως είχε δηλώσει «το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα». Λιγότερο από 15 μήνες μετά, όμως, ο Γερμανός πρώην διεθνής με τουρκικές ρίζες βρίσκεται εκτός ομάδας!

Με μια ανακοίνωση που έσκασε σαν «βόμβα», η Φενέρμπαχτσε γνωστοποίησε ότι κατόπιν απόφασης της διοίκησης ο Οζίλ τέθηκε εκτός της πρώτης ομάδας, από κοινού με τον Τούρκο διεθνή, Οζάν Τουφάν. Οι λόγοι πίσω από την απόφαση δεν διευκρινίστηκαν και πλέον η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι οι μέχρι πρότινος συμπαίκτες του Δημήτρη Πέλκα δεν θα συμμετέχουν πια στις πρροπονήσεις ή τους αγώνες της ομάδας για το προσεχές διάστημα.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος Οζίλ υπέγραψε ως ελεύθερος στη Φενέρ τον Ιανουάριο του 2021, με συμβόλαιο ως το 2024! Ο Τουφάν, από την άλλη, αποκτήθηκε στο περασμένο χειμερινό παζάρι ως δανεικός από τη Γουότφορντ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα