Ομάρ Ελαμπντελαουί: Δηλώθηκε στη λίστα της Γαλατασαράι μετά από έναν χρόνο απουσίας

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Δηλώθηκε στη λίστα της Γαλατασαράι μετά από έναν χρόνο απουσίας

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Δηλώθηκε στη λίστα της Γαλατασαράι μετά από έναν χρόνο απουσίας

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ξεπέρασε πλήρως τον κίνδυνο για την όρασή του, επέστρεψε στις προπονήσεις με τη Γαλατασαράι κι ετοιμάζεται να επιστρέψει και στη δράση, αφού ο σύλλογος τον δήλωσε ξανά στη λίστα των ξένων για το τουρκικό πρωτάθλημα!

Τα δύσκολα πέρασαν για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Κι όλα πλέον οδηγούν με... μαθηματική ακρίβεια στην επάνοδό του σε επίσημο αγώνα. Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκε για μήνες με πρόβλημα στην όρασή του έπειτα από ατύχημα με πυροτεχνήματα την παραμονή πρωτοχρονιάς του 2021, κινδύνευσε με μόνιμη απώλεια και χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις, όμως, μετά από έναν χρόνο είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά, επιστρέφοντας στη λίστα της Γαλατασαράι για το τουρκικό πρωτάθλημα!

Μετά το comeback του 30χρονου Νορβηγού στις προπονήσεις φορώντας ειδικά γυαλιά, ο τουρκικός σύλλογος τον επανέφερε στη λίστα των 14 ξένων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Super Lig, αναπληρώνοντας έτσι το κενό του Μπαγιέ Ντιανέ ο οποίος αποδεσμεύθηκε στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την επαναχρησιμοποίησή του από τον Φατίχ Τερίμ, σε μια περίοδο που η «Τσιμ Μπομ» παραπαίει αγωνιστικά (ένας βαθμός στα τελευταία πέντε παιχνίδια) και βαθμολογικά (+3 από την επικίνδυνη ζώνη) και δείχνει να έχει ανάγκη από νέες λύσεις στο ρόστερ της.

Σημειώνεται ότι ο Ελαμπντελαουί μετακόμισε στη Γαλατά το καλοκαίρι του 2020 και κατέγραψε 13 συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν 2020/21, πριν τον σοβαρό του τραυματισμό.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα