Μπακασέτας: «Δε θα σταματήσω ποτέ να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου»

Μπακασέτας: «Δε θα σταματήσω ποτέ να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου»

Βασίλης Μπαλατσός
Μπακασέτας: «Δε θα σταματήσω ποτέ να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου»

bet365

O Tάσος Μπακασέτας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram έστειλε το μήνυμα του για την κακή στιγμή του και τις δυο άστοχες εκτελέσεις πέναλτι στην ισοπαλία κόντρα στη Γκιρεσούνσπορ.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ο αρνητικός «πρωταγωνιστής» της Τράμπζονσπορ στην εντός έδρας ισοπαλία της με τη Γκιρεσούνσπορ. Ο αρχηγός της Εθνικής ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως ο τερματοφύλακας, Οκάν Κοτσούκ, απέκρουσε με το πόδι, ο διαιτητής έδωσε επανάληψη, καθώς παίκτες των φιλοξενούμενων είχαν πατήσει περιοχή πριν την εκτέλεση, όμως ο κίπερ της Γκιρεσούνσπορ νίκησε για δεύτερη φορά τον πρώην μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ.

Ο Μπακασέτας μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέλαβε την ευθύνη για τη «γκέλα» της ομάδας του και έστειλε ηγετικό μήνυμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, καθώς ανέφερε: «Ήταν μια από αυτές τις μέρες. Ότι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε. Μετά ήταν μια από αυτές τις βραδιές αϋπνίας μετά τα παιχνίδια. Καταλαβαίνω την απογοήτευση και ειλικρινά σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Μπορώ να υποσχεθώ πως δεν θα σταματήσω ποτέ να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε ως ομάδα ότι και να γίνει».

Η Τράμπζονσπορ παραμένει στην πρώτη θέση με 51 βαθμούς, με την Κόνιασπορ να την ακολουθεί με 42, έχοντας παίξει όμως ένα ματς λιγότερο.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα