Λιβάγια: Στην κορυφή της λίστας της Γαλατασαράι

Βασίλης Μπαλατσός
Λιβάγια: Στην κορυφή της λίστας της Γαλατασαράι

bet365

O Mάρκο Λιβάγια εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ και η Γαλατασαράι τον έχει στην κορυφή της λίστας της ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Μάρκο Λιβάγια έχει αναγεννηθεί με την επιστροφή του στο Σπλιτ για λογαριασμό της Χάιντουκ. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ σε 16 παιχνίδια την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετράει 11 γκολ και τρεις ασίστ, ενώ έχει πλέον σταθεροποιηθεί στις κλήσεις του Ζλάτκο Ντάλιτς στην εθνική ομάδα της Κροατίας.

Φυσικά με αυτά τα νούμερα ο Λιβάγια έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων και η μεγαλύτερη θαυμάστρια του φαίνεται πως είναι η Γαλατασαράι. Ο Κροάτης έχει καλό όνομα στην Τουρκία και από την εποχή που ήταν στην «Ένωση» είχε απασχολήσει ομάδες όπως η Φενερμπαχτσέ και η Τράμπζονσπορ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία η «Γαλατά» έχει τον Κροάτη στην κορυφή της λίστας της και τον Ιανουάριο αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του. Ο Λιβάγια τον περασμένο Φεβρουάριο υπέγραψε με τη Χάιντουκ μέχρι το 2024, ενώ σύμφωνα με το Transfermarkt η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα