Καραπαπάς: «Ελπίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα γίνει η πρώτη ομάδα που τιμωρείται χωρίς τραυματισμό και επεισόδια»

Ο Καραπαπάς

bet365

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μίλησε μετά το πέρας της εκδίκασης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ που θα αποφασίσει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Καραπαπάς εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε μεταξύ άλλων μετά την εκδίκαση των Εφέσεων (που εκδικάστηκαν οι εφέσεις των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού) μιλώντας στα ΜΜΕ που ήταν παρόντα στην ΕΠΟ: «Για να διακοπεί ένα παιχνίδι για τραυματισμό πρέπει αυτό να αναφέρεται από τον μοναδικό αρμόδιο σύμφωνα με τον κανονισμό που είναι ο γιατρός του αγώνα. Ο γιατρός του αγώνα στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν βεβαίωσε ποτέ κανέναν τραυματισμό ποδοσφαιριστή.

Συνεπώς ελπίζουμε με την απόφαση πώς δεν θα γίνει ο Ολυμπιακός η πρώτη ομάδα που θα έχει τιμωρηθεί χωρίς να υπάρχει τραυματισμός και χωρίς να υπάρχουν επεισόδια στο γήπεδο. Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο και ότι θα λάμψει η αλήθεια. Ότι θα γίνει αυτό που κάθε άνθρωπος καταλαβαίνει.

Δεν είναι δυνατόν να τιμωρηθεί μία ομάδα χωρίς να υπάρχει τραυματισμός που να προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα του αγώνα και χωρίς να έχουν γίνει επεισόδια. Απλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα