Ολυμπιακός: Οι διαβεβαιώσεις της Εφέσεων για την παρουσία κόσμου με τον ΠΑΟΚ και το story που ακολούθησε

Ολυμπιακός: Οι διαβεβαιώσεις της Εφέσεων για την παρουσία κόσμου με τον ΠΑΟΚ και το story που ακολούθησε

Ο Δημακόπουλος

bet365

Το προεδρείο της Επιτροπής Εφέσεων διαβεβαίωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ γίνεται με κόσμο αλλά μετά επικράτησε ένα μεγάλο... μπέρδεμα από τη μεριά του.

Για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ έχετε ήδη διαβάσει στο Gazzetta ότι σύμφωνα με τους ανθρώπους της Εφέσεων θα γίνει με κόσμο. Αυτή η διαβεβαίωση μεταφέρθηκε και προς το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού και προς τους ανθρώπους του.

Στη συνέχεια ωστόσο όταν ζητήθηκαν διευκρινίσεις για την ενημέρωση των ΜΜΕ (από τους εκπροσώπους των media) ενώ αρχικά το προεδρείο επέμεινε στην αρχική του θέση (με την από πριν επισήμανση ότι ο κανονισμός έχει αλλάξει ενώ δεν προέκυπτε κάτι τέτοιο) στη συνέχεια ξαναβλέποντας τους κανονισμούς παρέπεμψε για... απαντήσεις στην ΕΠΟ (ότι είναι θέμα της ΕΠΟ) και φάνηκε να υπάρχει ένα μπέρδεμα εκεί.

Μία ΕΠΟ η οποία από μέρους της ούτε επισήμως ούτε ανεπισήμως τοποθετήθηκε. Αρμόδια Διοργανώτρια Αρχή είναι η Λίγκα, η οποία επίσης δεν πήρε θέση επίσημα ή ανεπίσημα παρότι ρωτήθηκε. Άρα η μόνη θέση που εκφράστηκε ήταν αυτή που ανέφερε πώς ο αγώνας γίνεται με κόσμο την Κυριακή (με βάση το άρθρο 24 παρ. 1 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ).

Χρονικά επίσης υπήρξε ένας αιφνιδιασμός. Η αρχική αίσθηση ήταν πώς η απόφαση θα έβγαινε ακόμα και την Παρασκευή (σήμερα δηλαδή), ωστόσο η απόφαση θα ληφθεί από τη Δευτέρα και μετά. Δηλαδή μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα