Βόλος: Μπήκαν οι Ντέλετιτς και Μύγας ενόψει Παναιτωλικού

Βόλος: Μπήκαν οι Ντέλετιτς και Μύγας ενόψει Παναιτωλικού

Newsroom
Ο Μίλος Ντέλετιτς του Βόλου

bet365

Δύο επιστροφές μετράει ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, με τους Μίλος Ντέλετιτς και Γιώργο Μύγα να προπονούνται κανονικά ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων ο Βόλος έχει μεγάλη ανάγκη από βαθμούς για να σκαρφαλώσει στον πίνακα. Ο τεχνικός των κυανέρυθρων, Κώστας Μπράτσος ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είχε δύο θετικά νέα καθώς τόσο ο Ντέλετιτς όσο και ο Μύγας επανήλθαν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Ντέλετιτς είχε χάσει τα τελευταία ματς πριν τη διακοπή, ενώ ο Μύγας απουσίαζε από την αρχή της σεζόν.

Αντίθετα ο Σιέλης παραμένει εκτός μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, ενώ στις προπονήσεις ανεβάζει ρυθμούς ο Ντούρεσταμ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Βόλου από την αγορά των ελεύθερων, αν και δεν είναι βέβαιο ότι θα μπει για πρώτη φορά στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Με την επανέναρξη θα υπολογίζεται από τον Μπράτσο και ο Μπαριέντος, ο οποίος τελευταία έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων. Ο Ουρουγουανός μέσος είχε λείψει πολύ από τους κυανέρυθρους, μετρώντας μόλις δύο συμμετοχές στο ξεκίνημα της σεζόν στα ματς με Λαμία και Παναθηναϊκό τον Αύγουστο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα