5 πράγματα που δεν γνωρίζεις για το ελληνικό πρωτάθλημα

Newsroom
...
Ο Θάνος Σαρρής, σε συνεργασία με το Πάμε Στοίχημα, μας μεταφέρει trivia για τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με εμβόλιμη αγωνιστική και αρκετά δύσκολες αναμετρήσεις.

Ο Θάνος Σαρρής, διευθυντής του Gazzetta, με αφορμή τρεις από αυτές (το Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός, το Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα και το ΑΕΚ-Ατρόμητος) μας δίνει στο reel που ακολουθεί πληροφορίες που δεν ξέραμε ή δεν θυμόμασταν για τον ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναίκός ταξιδεύει στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα. Οι Αρκάδες μετρούν δύο σερί εντός έδρας νίκες απέναντι στο τριφύλλι, ενώ η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός έφυγε με τη νίκη ήταν τον Φεβρουάριο του 2017. Το ενδεχόμενο να μη χάσουν οι γηπεδούχοι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση (1Χ) δίνει απόδοση 2.3.

O Πανσερραϊκός διαθέτει το νεαρότερο ρόστερ στην κατηγορία με μέσο όρο τα 25,3 έτη. Σε απόδοση 2.3 ο άσος (1) στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

H AEK υποδέχεται τον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια και θέλει τη νίκη για να μειώσει την απόστασή της από την κορυφή.Το ενδεχόμενο να δούμε πάνω από 2,5 γκολ στο παιχνίδι δίνει απόδοση 1.55.

Πολλές ομάδες, με 1 κοινή αγάπη. Το παιχνίδι. Αναμένουμε στα σχόλια τις δικές σας προβλέψεις!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα