Ολυμπιακός μεταγραφές: Ομάδες από Τουρκία και Κύπρο για τον Αμπουμπακάρ Καμάρα

Newsroom
Ομάδες από Τουρκία και Κύπρο για τον Αμπουμπακάρ Καμάρα

bet365

Ενδιαφέρον από Τουρκία και Κύπρο συγκεντρώνει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα, αφού σήμερα ολοκλήρωνονται οι μεταγραφές στις δύο αυτές χώρες.

Κρίσιμη μέρα για το μέλλον του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό, αφού στον επιθετικό από την Μαυριτανία έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον τόσο από ομάδες της Κύπρου, που φαίνεται να είναι ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ Λάρνακας, όσο και από την τουρκική Σίβασπορ.

Ο 28χρονος επιθετικός, δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνεθ, παρ' ότι έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2025, κι έτσι θα ήταν μία ιδανική συνθήκη αν βρισκόταν μία προσφορά που θα ικανοποιούσε και τις δύο πλευρές, ώστε ο παίκτης να αποχωρήσει είτε με πώληση είτε ως δανεικός.

Προς το δεύτερο καθεστώς φαίνεται πως κινείται η προσέγγιση που έχει κάνει η Σίβασπορ. Η ομάδα του Χαρίση και του Πούγγουρα ψάχνει μία ακόμα λύση για την επιθετική της γραμμή και οι άνθρωποί της θεωρούν τον Αμπουμπακάρ Καμαρά ως μία ιδανική λύση και γι' αυτό κατέθεσαν πρόταση δανεισμού του στον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσίευμα από την γειτονική χώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα