Το ευχαριστώ και το αντίο του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ: «Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Το ευχαριστώ και το αντίο του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ: «Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου» (vid)

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα βρήκε στην Τουρκία τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς θα αγωνίζεται στην Κόνιασπορ, με τον Πορτογάλο επιθετικό να αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.

Τον Νέλσον Ολιβέιρα θα τον θυμόμαστε, ειδικά οι φίλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, λόγω του περάσματος από την Ελλάδα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, φορώντας τις φανέλες των δύο «Δικεφάλων».

Ο Πορτογάλος επιθετικός τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται και σε τρίτη ομάδα που έχει για έμβλημά της έναν… Δικέφαλο! Βλέπετε, η Κόνιασπορ, που ανακοίνωσε την απόκτησή του, έχει Δικέφαλο στο σήμα της.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αγωνίστηκε δύο χρόνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σε 45 συμμετοχές σημείωσε 10 γκολ (4 ασίστ).

Ο πρώην φορ του «Δικεφάλου» δεν ξέχασε τον ΠΑΟΚ και με ανάρτηση του στα social media θέλησε να πει το δικό του αντίο στους «ασπρόμαυρους».

Πιο αναλυτικά έγραψε:

«Σας ευχαριστώ και αντίο στον ΠΑΟΚ! Αυτό το κλαμπ και η μοναδική πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν το δεύτερο σπίτι και η οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις αξέχαστες αναμνήσεις, την αγάπη και την άνευ όρων υποστήριξη των οπαδών. Θα έχετε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα