Κοσμάς για Κλάτενμπεργκ: «Εμφανίζεται να εισπράττει περίπου 15 χιλιάδες τον μήνα για να μην κάνει τίποτα»!

Κοσμάς για Κλάτενμπεργκ: «Εμφανίζεται να εισπράττει περίπου 15 χιλιάδες τον μήνα για να μην κάνει τίποτα»!

Newsroom
klatenberg

bet365

Ο Γιώργος Κοσμάς, εκ μέρους της ΑΕΚ, στάθηκε στις απολαβές του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από τη Σούπερ Λιγκ και λόγω αυτού η Ενωση ζήτησε τη διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου από εταιρεία ορκωτών, για όλες τις δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

Ευθεία «επίθεση» στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ εξαπέλυσε η ΑΕΚ στο σημερινό (8/9) Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, με αφορμή τις απολαβές του από τη διοργανώτρια αρχή. Η Ενωση είχε παλαιότερα ζητήσει να λάβουν οι ομάδες αναλυτική ενημέρωση για το καθεστώς της συνεργασίας του με την Λίγκα και όλες τις λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες που παρέχει και τις απολαβές του και προχθές έλαβε μια επιστολή, στην οποία υπήρχαν κάποιες τοποθετήσεις προσωπικά του Κλάτενμπεργκ ως προς τα ερωτήματα που είχε θέσει.

Η συγκεκριμένη επιστολή στάλθηκε μόνο στους «κιτρινόμαυρους» για το περιεχόμενο της οποίας ενημερώσαμαν σήμερα, μέσω του διευθύνοντος συμβούλου και αντιπροέδρου τους Γιώργου Κοσμά, τα μέλη της Λίγκας και στη συνέχεια μετέφερε ο ίδιος τις θέσεις του club στο Δ.Σ. «Ο κ. Κλάτενμπεργκ στο αίτημά μας, να μας παραθέσει τις δραστηριότητες του στο διάστημα που είναι υπάλληλος της Λίγκας, μας έστειλε μια εικονική περιγραφή υπηρεσιών που παρείχε ανά μήνα, η οποία οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν παρείχε καμιά υπηρεσία. Μιλάμε για εμπαιγμό. Μας παρουσιάζει για δραστηριότητα, μη συναντήσεις. Παράδειγμα: Οκτώβρη του 22΄αναφέρει ως υπηρεσία πως συναντήθηκε με εκπροσώπους της Λίγκας, χωρίς να λέει με ποιους, πότε και για πόσο. Κάθε μήνα το ίδιο. Παραστάθηκε, λέει σε συνάντηση με τον Μπαλτάκο που δεν έγινε τελικά. Αναφέρει ως μόνη δραστηριότητα τον Ιούλιο του 2022, παρουσία του στην κλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά τελικά αυτή δεν έγινε! Συνάντησή του τον Ιανουάριο του 2023 με την Τράπεζα Πειραιώς. Όλα αυτά τα αναφέρει ως activities που είχαν να κάνουν με την έμμισθη θέση του στην Λίγκα. Μια ή δύο το πολύ τον μήνα. Και αν... Εμφανίζεται να εισπράττει περίπου 15 χιλιάδες τον μήνα. Αν είναι μισθωτός με δικαίωμα 12 μηνιαίων μισθών, θα έχει και δώρα κι επιδόματα. Έχει τόπο εργασίας τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας; Ζητήσαμε αν υφίσταται κάτι τέτοιο την πρόσληψη του, όλα τα έγγραφα. Έχει εμφανιστεί να έχει εισπράξει από την Λίγκα ένα υπέρογκο ποσό χωρίς να έχει παράσχει καμιά υπηρεσία. Πρόκειται όμως για σύμβαση έργου κατά πάσα πιθανότητα και δεν δικαιολογεί αυτό τις πληρωμές που λαμβάνει. Είναι πολύ ουσιαστικό θέμα η παροχή εργασίας. Αυτά που αναφέρει ο κ. Κλάτενμπεργκ ως εργασία είναι το απόλυτο τίποτα. Αν οι ΠΑΕ είναι ευχαριστημένες με κάποιον που παίρνει 15 χιλιάδες τον μήνα χωρίς να παρέχει υπηρεσίες, εμείς πάμε πάσο. Εκτός αν παράσχει υπηρεσίες που εμείς δεν γνωρίζουμε και ζητάμε να τις μάθουμε».

Με αφορμή αυτό οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν τη διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου από εταιρεία ορκωτών, για όλες τις δραστηριότητες της Λίγκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα