Αστέρας Τρίπολης μεταγραφές: Τέλος ο Μπερτόγλιο, αύριο στην Ελλάδα ο Φέδε

Τέλος ο Μπερτόγλιο, αύριο στην Ελλάδα ο Φέδε

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Μπερτόλιο, όμως φέρνει τον Φέδε Βίκο για να πάρει την θέση του.

Με μια λιτή ενημέρωση ο Αστέρας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Φακούντο Μπερτόγλιο. Η κιτρινομπλέ φανέλα με το 10 όμως δεν θα μείνει κενή.

Ο Φέδε Βίκο, για τον οποίο σας ενημερώσαμε από το Gazzetta, ότι είναι ο παίκτης που προτίμησαν στον Αστέρα αντί του Ούγκο Ράμα, αναμένεται αύριο στην Ελλάδα για τα τυπικά. Μαζί με τον Ντιαρά είναι οι δύο παίκτες που έρχονται για να δώσουν επιπλέον ποιότητα στα πλάνα του Μίλαν Ράσταβατς.

Από εκεί και πέρα ανοιχτό παραμένει το θέμα του Τσοκάι. Οι Αρκάδες τα έχουν βρει με τον Παναθηναϊκό για το δανεισμό του παίκτη, ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση για το μέλλον του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα