ΠΑΟΚ - Μεταγραφές: Η Αλ Καλίτζ δίνει 2.000.000 ευρώ για τον Νάρεϊ που θα πρέπει να περιμένει…

ΠΑΟΚ - Μεταγραφές: Η Αλ Καλίτζ δίνει 2.000.000 ευρώ για τον Νάρεϊ που θα πρέπει να περιμένει…

Ο Κάλεντ Νάρεϊ ενδιαφέρει την Αλ Καλίτζ από την Σαουδική Αραβία

bet365

Στον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό γύρω από το ενδιαφέρον της Αλ Καλίτζ για τον Κάλεντ Νάρεϊ, ωστόσο το θέμα είναι υπαρκτό και θα ξεκαθαρίσει μετά τα παιχνίδια με τη Χαρτς.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έφερε στο προσκήνιο τις επαφές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Αλ Καλίτζ για τη μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ.

Δεν είναι η πρώτη φορά στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, που το όνομα του Γερμανού με καταγωγή από το Τόγκο ακραίου επιθετικού εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια, αρκετές φορές έθεσε οικονομικό θέμα συμβολαίου, ωστόσο αυτή τη φορά τα δεδομένα μοιάζουν να είναι εντελώς διαφορετικά.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος τονίζει πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Και ναι, και όχι! Το μεταγραφικό «παράθυρο» για τις ομάδες από τη Σαουδική Αραβία κλείνει στις 20 Σεπτεμβρίου (στην Ελλάδα πέντε ημέρες νωρίτερα), όποτε για την συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπάρχει το deadline της 31ης Αυγούστου, ημέρας του δεύτερου αγώνα με τη Χαρτς στην Τούμπα.

Από τη Μικράς Ασίας δεν υπήρξε η παραμικρή επίσημη ή ανεπίσημη τοποθέτηση επί του θέματος, καθώς το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στο πρώτο παιχνίδι με τη Χαρτς αύριο (24/8-21:45) στο «Τάινκαστλ Παρκ» για τα play-offs του UEFA Europa Conference League.

H μοναδική αναφορά των «ασπρόμαυρων» γύρω από τις μεταγραφές είναι τα όσα υποστήριξε την περασμένη Κυριακή (20/8) ο Κυριάκος Κυριάκος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πιστεύω όμως, ότι στο τέλος των μεταγραφών θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Έρχονται συνεχώς προτάσεις για παίκτες μας. Άλλες φορές η αγορά μάς λέει να περιμένουμε, άλλες φορές πρέπει να αντιδράσουμε διαφορετικά».

Το ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Κάλεντ Νάρεϊ των 8 γκολ και των 11 ασίστ σε 35 συμμετοχές με την «ασπρόμαυρη» φανέλα την περσινή σεζόν, είναι υπαρκτό και γνωστό, εδώ και μέρες, στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο αυτό που έχει γίνει μεταγφερθεί προς την πλευρά της Αλ Καλίτζ και των ατζέντηδων του ποδοσφαιριστή είναι ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει οριστική εξέλιξη πριν ολοκληρωθούν οι δύο αγώνες με τη Χαρτς.

Ο 29χρονος Γερμανός εξτρέμ αποκτήθηκε από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ το περασμένο καλοκαίρι για 1.500.000 ευρώ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα