Παναθηναϊκός: Αναβάλλεται η πρεμιέρα με τον Ατρόμητο ελέω ΑΕΚ και Μπράγκα

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο ελέω ΑΕΚ και Μπράγκα

bet365

Η τεράστια πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ οδηγεί ουσιαστικά σε αναβολή της πρεμιέρας των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο.

Η μεγάλη βραδιά που έζησε ο Παναθηναϊκός στην Μασσαλία και η πρόκριση που πήρε κόντρα στην Μαρσέιγ φέρνει ανακατατάξεις στο αγωνιστικό του πρόγραμμα.

Οι «πράσινοι» ήταν προγραμματισμένο να κάνουν πρεμιέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα το Σάββατο κόντρα στον Ατρόμητο (19/08-21:00), όμως λόγω του παιχνιδιού της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, το οποίο τελικά θα γίνει εκείνη τη μέρα, μετά και την αναβολή που είχε πάρει εξαιτίας της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, η αστυνομία έχει αρνηθεί αυτό το ενδεχόμενο.

Κάπως έτσι υπήρχαν σκέψεις το παιχνίδι να πάει την Κυριακή (20/08), όμως μετά την πρόκριση του «τριφυλλιού», είναι δύσκολο να συμβεί κι αυτό, αφού την επόμενη Τετάρτη (23/08) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπράγκα στην Πορτογαλία.

Το απαιτούμενο 48ωρο που χρειάζεται να υπάρχει ως κενό διάστημα μεταξύ δύο επίσημων αγώνων από τον ΚΑΠ τηρείται μεν τυπικά, όμως πρακτικά θα είναι κάτι που θα δυσκολέψει αρκετά τη ζωή των «πρασίνων» στην ευρωπαϊκή τους πορεία (μην ξεχνάμε πως το «τριφύλλι», κι αφού αυτό μπορεί να αποφευχθεί, δεν υπάρχει λόγος να μην ακολουθήσει η λίγκα την συγκεκριμένη οδό, διευκολύνοντας την ομάδα της στο ευρωπαϊκό της έργο.

Εξαιτίας όλων αυτών, λοιπόν, αναμένεται το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες το Σάββατο να αναβληθεί και να επανοριστεί αρκετό καιρό μετά, με πιθανότερη ημερομηνία να είναι το Σαββατοκύριακο των δημοτικών εκλογών στις αρχές του Οκτωβρίου.

Το μόνο που απομένει ουσιαστικά είναι η επίσημη ανακοίνωση της λίγκας για να επιβεβαιώσει το γεγονός αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα