Ομολογίες κρατικής συμμετοχής στην δολοφονία!

Ομολογίες κρατικής συμμετοχής στην δολοφονία!

Γιώργος Τσακίρης Γιώργος Τσακίρης
Ομολογίες κρατικής συμμετοχής στην δολοφονία!

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στις απίστευτες αποκαλύψεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ακόμη και για σκόπιμη μη εμπλοκή της ΕΛ.ΑΣ. και τι μπορεί να σημαίνει αυτό...

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία του Μιχάλη συνεχίζουν και προκαλούν σοκ αλλά και αναπάντητα ερωτήματα, μας οδηγούν σε σκέψεις που καταλήγουν σε περίεργα συμπεράσματα και εγκληματικά κατά του ίδιου του κράτους, της κυβέρνησης και ειδικότερα της ίδιας της Ελληνικής Αστυνομίας. Από την πρώτη ώρα άφιξης των νεοναζί από την Κροατία, έως το ραντεβού με τους Έλληνες ομοιδεάτες τους οπαδούς και τελικά την δολοφονική επίθεση στην Νέα Φιλαδέλφεια και στην πλατεία του αετού όπου υπήρχαν γυναίκες, οικογένειες και παιδιά... Για τον λόγο αυτό επαναλαμβάνω να ΣΚΑΣΟΥΝ όσοι τολμάνε να μιλάνε για ραντεβού. Πρόσφατα το έκανε μια εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στη τηλεόραση.

Βγήκε μια απιθανό-απίθανη της μιας παράταξης με ιστορία σε τούτο το τόπο (καταστροφική από το 1985 και μετά), της οποίας η σχέση με το αντικείμενο είναι ανύπαρκτη, να μιλήσει για ραντεβού. Διότι έτσι τη συμβούλεψαν αφού έτσι πρέπει να γίνει τώρα για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς... Ευτυχώς υπάρχουν τα βίντεο, όλα ήρθαν στο φως και επιβεβαιώνουν πως δεν πρόκειται για κανένα ραντεβού οργανωμένο. Έχει και η αλητεία τα όριά της, η απουσία του σεβασμού σε έναν, άσχετα με εμάς και την ΑΕΚ, δολοφονημένο συμπολίτη μας. Εδώ υποψήφιοι δήμαρχοι ποζάρουν και βγάζουν φωτογραφίες για τις ψήφους στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, με χαρά χθες στο ματς με την Μαρσέιγ και ενώ το αίμα δεν είχε στεγνώσει ακόμη (καλά έκανε και πήγε αλλά μη το... διαφημίζεις κιόλας βρε άνθρωπε για τις ψήφους)!

Τα πιο σημαντικά και ουσιώδη ωστόσο είναι αυτά που προκύπτουν επαναλαμβάνω από τις διαδοχικές αποκαλύψεις και τα οποία αποδεικνύουν και επιβεβαιώνουν, πως στη συγκεκριμένη δολοφονία προκύπτει κρατική συμμετοχή! Τα έγγραφα σχετικά με την άφιξη των νεοναζί με τόσα οχήματα, το γεγονός πως σκόπιμα δεν τους σταμάτησαν ΠΟΥΘΕΝΑ και έμειναν σε "διακριτική παρακολούθηση", η στάση "σταρχιδισμού" στις συνεχείς ενοχλήσεις της ΑΕΚ στην ΕΛ.ΑΣ. για να κάνουν κάτι ακόμη και λίγη ώρα πριν την επίθεση και τελικά το πιο σημαντικό από όλα: Οι συνομιλίες των αστυνομικών της Δ που ήταν εκεί, άλλων αστυνομικών, με το κέντρο επιχείρησης και η εντολή για να μην επέμβουν!

Επαναλαμβάνω, χωρίς δικαιοσύνη δεν γίνεται να υπάρχει ειρήνη, πρέπει να κάνουν τα πάντα από την κυβέρνηση και τις δικαστικές αρχές για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Στο εδώλιο με τους κατηγορούμενους οφείλουν να βρίσκονται ΟΛΟΙ όσοι γνώριζαν αποδεδειγμένα και σκόπιμα δεν έκαναν απολύτως τίποτα, από την πολιτεία, την ΕΛ.ΑΣ, αλλιώς το αίσθημα του κόσμου δεν θα αισθανθεί ότι κάτι στ αλήθεια έγινε.

Εντολή σε αστυνομικούς να ΜΗΝ εμπλακούν!

astynomia

Δεν τα λέω εγώ έτσι για να κατηγορήσω κάποιους. Ακολουθεί απόσπασμα αποκαλυπτικό από την εφημερίδα "Ριζοσπάστης" με τίτλο: «ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ…;» σημειώνεται (από αποκάλυψη σε τηλεοπτικούς σταθμούς που ΔΕΝ διέψευσε κανείς τα εξής:

"Χτες δημοσιοποιήθηκε σοκαριστική συνομιλία ανάμεσα σε αστυνομικούς που είχαν εντοπίσει τους Κροάτες ναζί στη Νέα Φιλαδέλφεια με το Κέντρο Επιχειρήσεων, λίγο πριν ξεκινήσει η δολοφονική επίθεση. Αστυνομικός που βρίσκεται κοντά στον χώρο της επίθεσης λέει προς το κέντρο: «Βλέπουμε να έχουν ανάψει φωτοβολίδες και ακούμε κρότους μάλλον από βόμβες μολότοφ, κέντρο περιμένουμε ενημέρωση...». Για να απαντήσουν από το Κέντρο Επιχειρήσεων: «Μην κάνετε τίποτα, παρακολουθείτε διακριτικά τις κινήσεις τους»! Πρόκειται για ομολογία επί της ουσίας κρατικής συμμετοχής στην δολοφονία του Μιχάλη, ή της ελληνικής αστυνομίας αν προτιμάει κανείς!

Αν σε αυτά προσθέσουμε και τις ομιλίες των μελών της ομάδας Δ που ζητούσαν να εμπλακούν γιατί θα γίνει μακελειό, όταν είδαν τους Κροάτες και τους Έλληνες φίλους τους να κατεβαίνουν στον Περισσό, όπου και αυτοί έλαβαν την ίδια απάντηση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί της ομολογίας κρατικής συμμετοχής στη δολοφονία του Μιχάλη! Εννοείται πως αυτό προκύπτει από όλη τη στάση όλες τις μέρες πριν και κατά τη διάρκεια με το ταξίδι και την άφιξη των νεοναζί Κροατών. Επιβεβαιωμένο και αυτό, αποδεδειγμένο, από τα έγγραφα από το εξωτερικό και τις αναφορές της αθλητικής βίας δύο μέρες πριν καν ξεκινήσει το ταξίδι, αλλά και με τις ενημερώσεις εγγράφως στις αρμόδιες υπηρεσίες στη διάρκεια που ερχόντουσαν στην Ελλάδα.

Μέσα σε όλα αυτά και στο κλίμα που δημιουργείται, το γεγονός ότι δεν αποδίδεται δικαιοσύνη σε βάθος, ότι η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ρίχνει λάδι στη φωτιά και αποποιείται των ευθυνών της, ενώ γνώριζε τα πάντα για τα χαϊδεμένα νεοναζί "παιδιά" της όπως και η αστυνομία τους αλλά τους άφησε να ξεκινήσουν το ταξίδι δολοφονίας, στην UEFA (αλλά και η ελληνική κυβέρνηση που δεν κάνει τίποτα όπως και Έλληνες στην UEFA σε σούπερ πόστα) δεν καταλαβαίνουν ότι δεν γίνεται να γίνουν αυτά τα ματς; Πώς θα γίνει το ματς στην Νέα Φιλαδέλφεια στις 19 του Αυγούστου;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...