Ολυμπιακός: Γιατί ο Παπέ Σισέ είναι η περίπτωση με τις πιο πολλές ιδιαιτερότητες (vids)

Ολυμπιακός: Γιατί ο Παπέ Σισέ είναι η περίπτωση με τις πιο πολλές ιδιαιτερότητες (vids)

Ο Παπέ Σισέ

bet365

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως στο πιο ιδανικό σενάριο θα ήθελε να πουλήσει τον Παπέ Σισέ. Πόσο απλό ή εύκολο όμως είναι να βρεθούν οι κατάλληλες συνθήκες;

Παπέ Αμπού Σισέ. Στα 27 του χρόνια προέρχεται από μία δύσκολη σεζόν πέρυσι με τον Ολυμπιακό. Δύσκολη από αρκετές απόψεις.

Αγωνιστικά έμεινε εν τέλει στις 19 συμμετοχές έχοντας και 1 γκολ. Και έχοντας ματς που του 'σημάδεψαν' τη χρονιά όπως αυτό με τη Καραμπάγκ.

Είναι όμως ένας διεθνής στόπερ που είχε φτάσει να αξιολογείται ακόμα και 20+ εκατ. ευρώ, που έχει κάνει πραγματικά σπουδαίες χρονιές, που έχει πάρει Κόπα Άφρικα, που είχε ζήτηση σε μεγάλες Λίγκες και με τον Ολυμπιακό να έχει δεχθεί στο παρελθόν ακόμα και μεγάλες προτάσεις για εκείνον. Σε αυτήν την ηλικία ο Σισέ έχει πίσω του 151 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό με 17 γκολ και 2 ασίστ.

Σε έναν Ολυμπιακό που έχει περάσει από όλα τα στάδια. Από βασικός στο να δοθεί δανεικός, από πολύ καλές χρονιές σε κακές αγωνιστικές περιόδους και ακόμα και τελείως εκτός πλάνων. Στη δεδομένη περίοδο έχει κριθεί ως το πιο σωστό να μην είναι στα πλάνα του Μαρτίνεθ και βέβαια δεν ήταν στην αποστολή για τα φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς σε Σκωτία και Αγγλία.

Σε αυτή τη συνθήκη που βρισκόμαστε τώρα η ιεραρχία μπορεί να εξελιχθεί ως εξής σε σχέση με τους στόπερ: Φρέιρε συν τη 2η προσθήκη στόπερ και μετά Ντόι, Ουσεϊνού Μπα και Ρέτσος. Και με τον Σισέ τι γίνεται;

Νέος δανεισμός; Ανοιχτό. Πώληση ίσως; Το ιδανικότερο αλλά ποια τιμή θεωρείται η σωστή; Εάν βάλουμε κάτω τις αξιώσεις του Ολυμπιακού είναι δύσκολο να βρεθούν προτάσεις με τόσο υψηλά ποσά. Υπήρχε μία πληροφορία πως αραβικές ομάδες θα μπορούσαν να κάνουν κρούσεις αλλά όχι κάτι το επιβεβαιωμένο.

Και κάπως έτσι ο Παπέ Σισέ είναι μία περίπτωση με αισθητές ιδιαιτερότητες. Και αυτό διότι εάν δεν καταστεί εφικτό να πουληθεί ή έστω να δοθεί δανεικός θα πρέπει να αξιοποιηθεί. Θα πρέπει να βρεθεί ξανά χρόνος για εκείνον αλλά στο μεταξύ δεν έχει κάνει προετοιμασία μαζί με την ομάδα. Και υπό αυτήν την έννοια πιθανότατα να είναι μία περίπτωση παίκτη με τις πιο πολλές ιδιαιτερότητες από κάθε άλλη.

Ο Σισέ μέσα στα τελευταία χρόνια έχει χάσει κατά κάποιον τρόπο τη σταθερότητά του. Τη ισορροπία του ως προς τις εμφανίσεις του. Εάν τα έβρισκε αυτά τα στοιχεία δεν χωράει αμφιβολία πως είναι ένας πραγματικά καλός στόπερ. Και επειδή τον έχουμε να παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο αυτό σημαίνει πως οι καλές προοπτικές για τον συγκεκριμένο στόπερ υπάρχουν ακόμα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα