Ολυμπιακός: Οι στόπερ με συμβόλαιο και ποιοι υπολογίζονται περισσότερο

Ολυμπιακός: Οι στόπερ με συμβόλαιο και ποιοι υπολογίζονται περισσότερο

Ο Ουσεϊνού Μπα με τον Λιβάι

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει τέσσερα ενεργά συμβόλαια στόπερ εκ των οποίων δείχνει να ποντάρει περισσότερο σε δύο από αυτούς τους αμυντικούς του.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τα καλά για τουλάχιστον δύο στόπερ για το βασικό του σχήμα. Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν δύο κεντρικούς αμυντικούς για την 11άδα τους, την ώρα που βέβαια έχουν 4 συμβόλαια σε ισχύ. Υπάρχουν δηλαδή στόπερ στο δυναμικό τους.

Είναι αυτά των Παπέ Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Ρέτσου και Ντόι. Τεσσάρων κεντρικών αμυντικών εκ των οποίων περισσότερο υπολογίζονται ο Μπα με τον Ντόι σε αυτή τη φάση. Αυτό διαφαίνεται σε αυτή τη φάση.

Ο Ρέτσος δεν δείχνει καθόλου εύκολο να συνεχίσει και του χρόνου. Να είναι δηλαδή στην ομάδα και τη νέα περίοδο, πλην όμως έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Ο δε Παπέ Σισέ είναι ένας παίκτης για τον οποίο θα γίνει κουβέντα για να πωληθεί.

Ή εάν προτιμάτε θα ξαναγίνει τέτοια συζήτηση. Θα πρέπει βέβαια να καλυφθεί στο οικονομικό σκέλος η ομάδα του Ολυμπιακού για τον διεθνή μπακ, Παπέ Σισέ.

Άρα εάν θέλουμε να κάνουμε μία μίνι... σύνοψη υπάρχουν ποσοτικά τέσσερις στόπερ, ωστόσο από αυτούς υπολογίζονται περισσότερο οι δύο. Βέβαια σημαντικό ρόλο θα παίξει και το πόσο γρήγορα θα μπορέσει να κλείσει ένα νέο πρόσωπο στο κέντρο της άμυνας ή και 2 νέοι στόπερ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα