ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Ο Τσόλακ κοντά στην Πάρμα, το κέρδος του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Ο Τσόλακ κοντά στην Πάρμα, το κέρδος του «Δικεφάλου»

bet365

Ο Αντόνιο Τσόλακ, όπως μεταδίδουν ιταλικά ΜΜΕ, είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του από τους Ρεϊντζερς στην Πάρμα, με τον ΠΑΟΚ να έχει ποσοστό μεταπώλησης του Κροάτη φορ.

Η Πάρμα συμφώνησε με τους Ρέιντζερς της Γλασκόβης για τη μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και το πρωτάθλημα της Serie B.

Οι «Παρμετζιάνι» προσφέρουν το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 2,92 εκατομμύρια Ευρώ) συν μπόνους για την απόκτηση του Κροάτη πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, παρότι ολοκλήρωσε την πρώτη του χρονιά στο «ibrox» με 18 γκολ σε 39 αγώνες.

Ένας τραυματισμός στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, σε συνδυασμό με την απόφαση για ανανέωση του έμψυχου δυναμικού, έφεραν τον Τσόλακ στην πόρτα της εξόδου και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, Πάρμα και Ρέιντζερς τα έχουν βρει σε όλα και απομένει η συμφωνία με τον 29χρονο επιθετικό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση μόνο αδιάφορο δεν αφήνει αδιάφορο τον ΠΑΟΚ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης του Κροάτη επιθετικού. Συγκεκριμένα, στην περσινή συμφωνία με την Ρέιντζερς για την πώληση του Τσόλακ, ο «Δικέφαλος» κράτησε ένα ποσοστό μεταπώλησης που ανέρχεται στο 15%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα