Ολυμπιακός: Ο Κορδόν έδωσε το πρώτο του στίγμα από την Αυστρία!

Ολυμπιακός: Ο Κορδόν έδωσε το πρώτο του στίγμα από την Αυστρία!

Ο Κορδόν

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε για πρώτη φορά στα ελληνικά media για τις σκέψεις του για τη νέα χρονιά. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Αντόνιο Κορδόν είναι πιθανώς το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στον Ολυμπιακό. Όχι μόνο από τότε που έκλεισε στον Ολυμπιακό - όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το Gazzetta - αλλά μέσα στο τελευταίο διάστημα.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ο Κορδόν μίλησε στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης του Ολυμπιακού. Μίλησε για αρκετά λεπτά και για αρκετά ζητήματα.

Σαν ένα πρώτο στίγμα επισήμανε μεταξύ άλλων: «Η προτεραιότητά μας τώρα - αυτή τη στιγμή - είναι να 'χτίσουμε' μία ομάδα, που θα είναι από ποδοσφαιριστές που θα είναι στον ίδιο δρόμο. Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση».

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta για να διαβάσετε την Παρασκευή όλα όσα είπε το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα