Ιμπραχίμοβιτς: Φωτογραφήθηκε κρατώντας φανέλα της ΑΕΚ στις διακοπές του

Ιμπραχίμοβιτς: Φωτογραφήθηκε κρατώντας φανέλα της ΑΕΚ στις διακοπές του

Newsroom
Ιμπραχίμοβιτς: Φωτογραφήθηκε κρατώντας φανέλα της ΑΕΚ στις διακοπές του

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έβγαλε φωτογραφία κρατώντας φανέλα της ΑΕΚ στις διακοπές του μετά προτροπή φιλάθλου της «Ένωσης».

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να κρατάει μία φανέλα της ΑΕΚ και να ποζάρει χαμογελαστός δίπλα σ' ένα φίλο της «Ένωσης». Ο Σουηδός σούπερ σταρ περνάει αυτή την περίοδο τις διακοπές του σε πολυετές ξενοδοχείο της Κυανής Ακτής και όταν τον αντιλήφθηκε μέλος του προσωπικού, ο οποίος ήταν Έλληνας και φίλαθλος της ΑΕΚ, του ζήτησε να βγάλουν μία αναμνηστική φωτογραφία.

Ωστόσο, ο φίλος της «Ένωσης» δεν είχε μόνο αυτό στο μυαλό του, αφού όταν ήρθε η στιγμή να βγάλουν την φωτογραφία του ζήτησε να κρατήσουν και μία φανέλα της ΑΕΚ που εμφάνισε, κάτι που δεν αρνήθηκε κι έκανε με χαρά ο Ζλάταν παράγοντας ένα μοναδικό, ίσως ακόμη και ιστορικό, στιγμιότυπο.

Δείτε την φωτογραφία του φιλάθλου της ΑΕΚ με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και την φανέλα της «Ένωσης»:

zlata

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα