Ολυμπιακός: Οι εξτρέμ που θα έχει ο Μαρτίνεθ στην Αυστρία

Ολυμπιακός: Οι εξτρέμ που θα έχει ο Μαρτίνεθ στην Αυστρία

Ο Μασούρας

bet365

Ο Ολυμπιακός θα έχει - εκτός απροόπτου - τουλάχιστον τρεις καθαρόαιμους wingers τον αριθμό στην Αυστρία από το υπάρχον ρόστερ του.

Η θέση του εξτρέμ είναι μία από αυτές στις οποίες θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο. Σε σχέση με το δυναμικό των Πειραιωτών οι διαθέσιμοι εξτρέμ και ενόψει Αυστρίας και της προετοιμασίας που θα γίνει εκεί από τις 5 έως στις 19 Ιουλίου θα είναι τρεις.

Ο Μάριος Βρουσάι, ο Ζούμερ Μπουτούτσι και ο Γιώργος Μασούρας. Βέβαια στα άκρα της επίθεσης μπορούν να αγωνιστούν και οι Φορτούνης και Πεπ Μπιέλ.

Από αυτούς τους παίκτες το πιο έντονο μεταγραφικό ενδιαφέρον υπάρχει για τον Μασούρα και τον Μπιέλ. Θεωρητικά υπάρχουν και οι Φαντινγκά και Λοβέρα για τα άκρα της επίθεσης αλλά είναι εξαιρετικά αβέβαιο το εάν θα υπολογίζονται γενικά ή για το ταξίδι στην Αυστρία.

Σε σχέση πάντως με τις θέσεις του και τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ ο Ολυμπιακός χρειάζεται πιο... γρήγορα και πιο άμεσα έναν επιθετικό καθώς ο Αραμπί έχει μείνει ο μόνος στράικερ του. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ενισχυθεί και στα... φτερά του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα