Ολυμπιακός μεταγραφές: Η περίπτωση Βιγιαλίμπρε για την κορυφή της επίθεσής του (vids)

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η περίπτωση Βιγιαλίμπρε για την κορυφή της επίθεσής του (vids)

Ο Βιγιαλίμπρε

bet365

Ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός που ανήκει στη Μπιλμπάο έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό με την Αλαβές να θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της πάντως.

Ο Ασιέρ Βιγιαλίμπρε στα 25 του χρόνια έκανε πέρυσι μία σεζόν με 28 αγώνες και 6 γκολ αλλά και 3 ασίστ. Ξεκίνησε τη σεζόν στη Μπιλμπάο, όπου και ανήκει και τη συνέχισε στην Αλαβές με την οποία πήρε την άνοδο, βάζοντας και το πλέον καθοριστικό πέναλτι στα play - offs με τη Λεβάντε. Χάρις στο τέρμα του Βιγιαλίμπρε η Αλαβές επέστρεψε στη La Liga.

Η Αλαβές θα ήθελε να κρατήσει τον παίκτη, χωρίς αυτό να θεωρείται δεδομένο. Τα ισπανικά ρεπορτάζ από την άλλη σημειώνουν πως ο Βιγιαλίμπρε - του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό χωρίς να επιβεβαιώνεται πάντως κρούση από τη μεριά των Πειραιωτών- θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε πιο αργά λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την Αλαβές.

Ο Ασιέρ Βιγιαλίμπρε με τη Μπιλμπάο έχει κάνει πάνω από 100 συμμετοχές ενώ με την Αλαβές είχε 20 συμμετοχές με 6 γκολ και 2 ασίστ. Ο Ολυμπιακός πάντως σε επίπεδο φορ θέλει πολύ και δεδομένα τον Μάξι Γκόμες της Τραμπζονσπόρ.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα