Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η ξεχωριστή παρουσία στην προπόνηση και οι επιστροφές

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η ξεχωριστή παρουσία στην προπόνηση και οι επιστροφές

Τα παιδιά του Summer Camp του Ολυμπιακού

bet365

Τα παιδιά που μετέχουν στο Summer Camp του Ολυμπιακού στον Ρέντη είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την προπόνηση της πρώτης ομάδας.

Οι Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ, Ρέαμπτσιουκ και Ινμπόμ Χουάνγκ ήταν οι διεθνείς που αναμενόταν να γυρίσουν τη Δευτέρα στον Ρέντη για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού μετά την άδειά τους. Μένει να βγει και επισήμως η αποστολή για την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία (5-19 Ιουλίου στο Τιρόλο).

Κατά τα άλλα στην 1η ημέρα του Summer Camp του Ολυμπιακού στον Ρέντη τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την προπόνηση της πρώτης ομάδας. Τα πιτσιρίκια από την πλευρά τους έδωσαν το πιο δυνατό τους χειροκρότημα τους Ερυθρόλευκους παίκτες.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του Ολυμπιακού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα